Joc fantomă cushima (Fantoma de la Tsushima) Призрак Цусимы (PS4) (RUS) utilizate


Etichete: PS4, playstation 4 r2, original ps4 stick, fantoma tsushima, comutator degetul mare, comutator thumbstick, ps4 set de șuruburi, jds 040 ps4, titan limba, dobe ps4 pro.

149.29lei
  • In stoc
  • w159851



  • SONY Model: PLAYSTATION4
  • Nume De Brand: NICI unul
  • Origine: RU(de Origine)
  • Compatibil Marca/Model: Sony

Reflectă invazia imperiului mongol în joc Fantoma De la Tsushima .De încredere reflectare a evenimentelor istorice, plin de evenimente și activități de lume deschisă, precum și erou neînfricat-Samurai-aici este reteta de un joc captivant de autorii de Fantome Japonia

XIII.Imperiul mongol se întâmplă peste tot în lume.Mongolii au capturat deja cele mai multe din Asia și au plătit o atenție la insulele Japoneze.Invadatorii flota merge la Tsushima, o mică insulă în spatele căreia sunt principalele Japoneză terenuri.Dacă Mongolii captura Tsushima, invazia nu se va opri!

În aceste condiții, un tânăr samurai războinic pe nume Jin Sakai decide să dea lupta cu invadatorii.Samurai tradițiile de luptă nu sunt potrivite în război cu Mongolia-au lupta departe de onoare.Jin decide să renunțe la tradițiile din cod și război după regulile lui.El trebuie să devină o fantomă și singur se confrunte puternic armată de dușmani.

Caracteristici:

Japonia frumusete din trecut.Dezvoltatorii au încercat cât mai realist posibil pentru a recrea frumusețea naturală de la Tsushima.Peisaje frumoase și peisaje din joc sunt cu adevărat fascinante.Domenii împânzit cu flori albe, aur văi și zgomotos pădurile sunt doar o mică listă de locații la care va avea un spirit în joc.

Război fantomă.Samurai tradițiile de luptă în acest joc sunt completate de tactici de efectuarea lupte de gherilă.Nu poți fi corect lupte cu Mongolia numai dacă unu la unu.Jin va ascunde adversarii și de a folosi întregul Arsenal de bombe de fum la ceapa.

Tactici De Luptă.Văzând dușmani, veți fi întotdeauna în măsură de a alege-le atace în mod deschis sau în mod fals.Pentru fiecare abordare, Jin are un arsenal de fonduri.Abordări pot fi combinate, de exemplu, începe o luptă ascunsă, și apoi trece într-o luptă pe săbii.


Prokop1987
2020-12-19
5/5
Everything is fine, delivered quickly

Scrie o recenzie

Produse similare