5Pcs Pasăre Respingător Reflectorizanta Sperietoare de Păsări Ochi de Descurajare a Speria Păsările de Protecție a Mediului Pentru Grădină cu Gazon, Curte


Etichete: maro hawk zmeu, kit honda hawk, patio umbra, copertina terasa, 515NM, Laser verde 100mw, pasăre cu laser, 3d momeală, momeală, marchiza.

30.83lei 51.42lei
  • In stoc
  • w160528



  • Bird Tip Accesorii: Pasăre Bai
  • Numărul De Model: Reflectorizanta Sperietoare De Păsări Ochi

5Pcs Pasăre Respingător Reflectorizanta Sperietoare de Păsări Ochi de Descurajare a Speria Păsările de Protecție a Mediului Pentru Grădină cu Gazon, Curte

Puncte: 1、Efect Excelent : ochii de acest țânțar sunt la fel de înfricoșător ca un vultur, și strălucește puternic pentru a speria păsările, protejarea ambele păsări și culturile.

2. Easy pentru a Instala: Aceste reflectorizante de direcție roți dințate pot fi ușor agățate pe ramuri de agățat cârlige, folosind cuie pentru a speria păsările departe de case, grădini, culturi sau livezi.

3、Protecția Mediului: confectionata din material rezistent, non-toxic și materiale inofensive care pasăre respinge nu va afecta păsările și de a proteja viața sălbatică.Pentru rezultate optime, utilizați lumina directă a soarelui și briza.Mare reflectorizante prădător ochii a se asigura că păsările sunt observate de la distanță.

4, pentru a Economisi Timp: de Înaltă calitate de păsări dispozitiv de control pot fi utilizate pentru o lungă perioadă de timp, și nu este ușor să se estompeze și coroziune.În același timp, înfricoșător reflectorizante direcție vă ajută să economisiți timp în curățarea caca.

5、Aplicarea pe scară Largă: Foarte potrivit pentru gradini, livezi, grădini de legume, garaje, balcoane, piscine, aeroporturi și alte locuri care au nevoie de a conduce păsări sau decora.Ai nevoie doar pentru a le atârna în jurul pentru a crea un confortabil pasăre-zonă de liber pentru tine.

Caietul De Sarcini: Nume: Pasăre Respingător

Utilizări: pasăre respingător, decor

Dimensiune: 13*8.5 cm/5.12*3.35 inch

Lista De Ambalare:

5*Pasăre Respingător

Note:

1. Aceasta este măsurată manual, și poate avea o eroare de 1-2cm.

2. Deoarece monitoarele nu sunt calibrate la fel, culorile de elemente din fotografii afișate pe monitorul calculatorului pot fi ușor diferite.


Scrie o recenzie

Produse similare