VEST BIKING Impermeabil de Calculator pentru Biciclete Cu Iluminare din spate Wireless cu Fir de Calculator pentru Biciclete Biciclete Vitezometru Kilometraj Bicicleta Cronometru


Etichete: bicicleta contra, speedomet, bicicleta kilometraj wireless, bicicleta wireless, calculator ciclu wireless, kilometrajul wireless, bicicleta metru, vitezometru velo, bicicleta km oră, bicicleta kilometraj wireless.

54.84lei 77.25lei
  • In stoc
  • w16069



  • Numărul De Model: Calculator De Biciclete
  • Cronometru și Accesorii: Cronometru Rezistent La Apa

Aceasta este un fel de regulă de calitate bicicleta kilometrajul, confectionata din material de calitate, design minimalist, cu font mare, puteți vedea datele în mod clar printr ușor de citit și foarte vizibile de afișare a datelor.Multifuncțional: ceas(12/24 format transforma), cronometru, temperatura, metric / imperial alternative, Scanare automată(de circulație), echitatie viteza, viteza medie, viteza maxima, timp de echitatie, distanta de călătorie, total odo, auto on/off, viteza comparație solicitări.etc.Puteți avea un try.

Caracteristici:

Font mare de date cu design minimalist: corpul mai mic decât un card bancar, dar are un mod clar, ușor de citit și foarte vizibile de afișare a datelor.

Asigură nu numai că puteți citi datele de pe ecran cu ușurință în timp ce de echitatie, dar, de asemenea, îmbunătățește siguranța de echitatie.

Dispozitivul poate urmări dvs. viteza prin topdisplay de viteza curentă, precum și partea inferioară a ecranului maximă și viteza medie.

De asemenea, are o viteza relativă indicator care vizual se verifică dacă aceasta se execută mai rapid decât media.

Zi-noapte, lumina de fundal multi-funcție: Built-in lumina de fundal alb, furnizarea de vizualizare de noapte.

Păstrarea afișaj ușor de citit în lumină scăzută îl face ușor pentru a citi toate datele în mod clar, care să-ți fie bine partenerul, atunci când de echitatie pe timp de noapte.

Alte funcții: ceas(12/24 format transforma), cronometru, temperatura, metric / imperial alternative, Scanare automată(de circulație), echitatie viteza, viteza medie, viteza maxima, timp de echitatie, distanta de călătorie, total odo, auto on/off, viteza comparație solicitări.etc.

Potrivit pentru cele mai multe tipuri de biciclete: Drum de biciclete, biciclete de munte, biciclete pliante și alte comune biciclete.

Notă: senzor Wireless, fix pe tractiune fata, magnet fixat pe vorbit, principala unitate fixat pe ghidon și vă rog să vă scoateți izolația de hârtie înainte de a utiliza.

Echipat cu 5 limbi: engleză, germană, franceză, spaniolă, olandeză, puteți ajusta în funcție de cerințele dumneavoastră.

Caietul de sarcini:

Nume: Bicicleta Kilometrajul

Material: PVC

Culoare: verde, negru, roșu, albastru (opțional)

Mobil: 1 * CR2032H mobil, 3V, 210mAh (inclus)

Element dimensiune: 60 * 44 * 15mm / 2.36 * 1.73 * 0.59 în

Dimensiuni ambalaj: 200 * 150 * 50mm / 7.87 * 5.91 * 1.97 în

Pachetul greutate: 90g / 3.17 uncie

Lista de pachete:

1 * Contorul De Parcurs Cu Bicicleta


Scrie o recenzie

Produse similare