Lego incredibil Ps4 jocuri video Warner acțiune Varsta de 7 ani +


Etichete: PS4, joc și fum ps4, accesorii pentru gamepad, cd-ul joc ps4, ps4 set de șuruburi, joker decal, titan limba, sarong de costume de baie, Bloc, jersey costume de baie.

99.99lei
  • In stoc
  • w161003




EAN 5051893236910

LEGO The Amazing este o extraordinară aventură plină de distracție, în care poți controla personajele tale preferate din uimitoare.Echipa cu super-erou Parr familie pentru a pune capăt criminalității și revigora în formă de LEGO momentele film favorite uimitoare și uimitoare 2, și scene de neuitat.

Caracteristici:

-Familia de cooperare la putere: de a lucra împreună și de a combina celebrul abilități și competențe exclusive ale Parr familie pentru a construi uimitor și foarte mare de structuri de LEGO.Cu puterea de neegalat de incredibil Domnule, flexibil transformări de Elastigirl și puteri uimitoare de restul familiei, munca în echipă nu a fost niciodată atât de mult distractiv.

-Lupta împotriva Criminalității cartier de cartier: pentru a pune capăt criminalității orașului, complet, pline de acțiune misiuni secundare și învinge celebrul supervillains care controlează raioanele într-o lume deschisă conectate printr-un punct central, inclusiv municipale, într-o nouă și captivantă experiență de joc gratuit.

-Personalizare de personaje, cu o poftă de mâncare nou: modifica aspectul personajul tău și folosind puterile lui Edna tema personalizer?ȘI?Modul, mici, fantastic super-erou costum de designer.


Scrie o recenzie

Produse similare