Hibrid Pas-cu motor servo NEMA34 motor pas cu pas kit 12N.M 6A 86EH156A6003 și CL86 Buclă Închisă Servo Driver pentru CNC mașină de frezat


Etichete: arduino cnc, nc mașină de frezat, servo motor kit cnc, cnc kit 4 axa nema 34 4, cnc router, rc servo, pas cu pas motor de viteze, Bord 3d, gotic, cnc mill machin.

215.56lei
  • In stoc
  • w161153



  • Certificare: CCC
  • Tip: Hibrid
  • Origine: NC(de Origine)
  • Actual / Faza: 6.0-Un
  • Nume De Brand: HANPOSE
  • Pas Unghi(grade): 1.8 grade
  • Faza: 2
  • Numărul De Model: 86EH156A6003-CL86
  • Cuplu: 12N.M

1BUC 86EH156A6003 buclă Închisă a motorului

1BUC CL86 cu Mașina

1BUC 3M Linie

FAQ:

1.

Q: te-o fabrică sau societăți comerciale?

A: Suntem adevăratul producător de profesionist motoare pas cu pas, ghidaje liniare, suruburi cu bile.

2.

Q: Unde este o fabrică?Cum pot vizita acolo?

O: fabrica Noastra este situat în Guangzhou City, Provincia Guangdong, China, aproximativ 25 de minute de Aeroportul Baiyun .Toți clienții noștri, de acasă sau de peste mări, sunt călduros bun venit să ne viziteze!

3.

Î: Cum pentru a obține lista de preturi?

O: Pls e-mail sau apel, la noi cu elemente de numele pe care doriți, împreună cu datele tale ( nume, detalii, adresa, telefon, etc ), va vom trimite la tine asap.

4.

Q: ai certificat?

A: Da, putem oferi CE/ROHS/FCC certificate pentru cerințele dumneavoastră

5.

Q: care este metoda de transport maritim și deliery timp?

A: produsele Noastre ar putea fi transportate pe Mare, prin Aer sau prin Express.Ce metodă să fie utilizată se bazează pe greutatea și dimensiunea pachetului și cu luarea în considerare a cerințelor clienților.

Până la mare: 20-40days; prin Express: 5-10 zile

6.

Q: Pot folosi propria mea expeditor pentru transport produse pentru mine?

A: Da, dacă aveți propriul dvs. de expeditor în Guangzhou sau peste tot în China, putem livra marfa la expeditor și să-ți navă expeditor la produse pentru tine.Atunci navlul se plătește în funcție de greutatea mărfurilor și zona.

7.

Q: care este metoda de Plata?

A: putem accepta T / T, Western Union sau vizitați o fabrică în Numerar ca metoda de plata, 50% depozit înainte de producție, echilibrul înainte de livrare

8.

Q: Cum de a plasa o comanda?

A: vă rugăm să vă Rugăm să ne spuneți ce căutați prin e-mail sau telefon, va vom confirma PI cu prețul total.Dorim să știm următoarele: Furnizarea de informații-numele companiei, detalii, adresa, telefon, destinație, mod de transport ; informații despre Produs: element de număr, dimensiune, cantitate, logo-ul, etc.

9.

Q: Cum se fabrică ceea ce privește controlul de calitate?

O: Calitatea este o prioritate.HANPOSE oameni Plăti întotdeauna mai mult pentru calitate controlul de la început până la sfârșit.De asemenea, oferim 1 ani garanție pentru toate produsele noastre.


Scrie o recenzie

Produse similare