10 Rânduri Cadru de Lemn Abac cu Multi-Culoare Numere de Calcul Margele Timpurie a Copiilor de Învățare la Matematică Jucărie de Învățământ


Etichete: abacus soroban, copii educative jucarii, aritmetica abac profesori, abac din lemn, mi pad, dezvoltare jucarii educative, dog harness pull, umflatura gaura, lemn cupcake tower, world learning.

42.92lei 53.00lei
  • In stoc
  • w161970



  • Numărul De Model: G99C9FF701860
  • Material: Lemn
  • Gen: Unisex
  • Caracteristici: De învățământ
  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Intervalul De Vârstă: 2-4 Ani
  • Origine: NC(de Origine)
  • Avertizare: NO

100% de brand nou și de înaltă calitate

OOTDTY

Caracteristici:

CLASIC ABAC PENTRU COPII: șirag de mărgele de Lemn labirint de Învățare matematica Abac pentru copii calculator jucării, Face atât de mult mai ușor să-i învețe pe copii de adunare și scădere.

MATEMATICA INSTRUMENTE de ÎNVĂȚARE PENTRU COPII: șirag de mărgele de lemn cadru de numărare abac cu 100 de margele viu colorate, de Mare jucărie de învățământ cadou pentru copilul tau, ajuta copiii de la 3 la 10 dezvolta mai devreme matematica, de numărare, și abilitățile de gândire logică.

CEAS de DESIGN PE PARTEA DE: a Ajuta copiii construi conștientizarea de timp și permite copiilor să dezvolte auto-disciplina constiinta.

Mai DEVREME JUCĂRIE de ÎNVĂȚĂMÂNT: copilul de numărare jucării promovează numărare și abilitățile de matematica de la o vârstă fragedă, în timp ce, de asemenea, în curs de dezvoltare de culoare și model de recunoaștere, coordonarea mana-ochi și abilitățile motorii fine.Conceptul de prindere și se deplasează margele va favoriza o mai vizuală și senzorială relație cu numere și numărare.

ÎNVĂȚARE PREȘCOLARĂ JUCARII: robust din lemn matematica jucărie, Perfect pentru tinerii care învață.Glisați și numărul margele cu acest atemporal cadru de numărare, extensie mare de activități pentru a ajuta copiii dezvolta abilitățile matematice timpurii.

ABAC din LEMN de NUMĂRARE NUMĂR CADRU : Marea călătorie portabil de jucarie, grădiniță absolvire cadouri, crese, sali de clasa, cadou de aniversare, cadou de Crăciun.

Abac din lemn numai,alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Dimensiune: app.24.3x20.3x5.3 cm/9.57x7.99x2.09in

Culoare: Ca imagini arată

Cantitate: 1 Buc

Notă:

Nici pachetul de vânzare cu amănuntul.

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Conținutul Pachetului:

1 x Abac din Lemn


Scrie o recenzie

Produse similare