De dormit de Lumină de Respirație USB Reîncărcabilă Închidere Temporizat de Dormit pentru Copii Netot Muzica Mașină de Somn Lumina de Noapte Pentru Copil Adult


Etichete: masca cpap resmed, zgomot alb, cpap, copil de dormit senzor, plâng senzor de copil, pijamale de satin, aparat anti-somn, muzica pentru copii somn, pijamale femei, copil somn de sunet.

32.95lei 45.76lei
  • In stoc
  • w162242



  • Material: Alte
  • Intervalul De Vârstă: 7-9Y
  • Numărul De Model: De Dormit De Lumină De Respirație

Caracteristici:

- Acesta dispune de built-in baterie cu litiu si USB de încărcare.Acesta poate fi utilizat în mod continuu pentru 36h pentru o încărcare completă.

- Este nevoie de un spațiu mic de pe noptieră și pot fi puse cu ușurință în geantă sau servietă, facandu-l partenerul ideal de călătorie.

- 9 tipuri de netede și sunete naturale: Acesta dispune de zgomot alb, val de sunet, ciripitul păsărilor, cascada, sunet de cricket, ceartă și 3 cântece de leagăn, astfel încât să puteți alege sunete în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră pentru a crea un mediu liniștit pentru tine de a adormi rapid și restul complet.

- Nu doar pentru somn: nostru zgomot alb mașină de sunet, nu numai măști de zgomot, imbunatateste calitatea somnului, dar, de asemenea, este potrivit pentru utilizarea la domiciliu, la birou, într-un cămin, într-o pepinieră copil sau oriunde doriți.

- Oprire automata timer: Această mașină de zgomot alb poate fi redat în mod continuu, non-stop toata noaptea sau există o auto-off timer pentru a seta timp de 15, 30 sau 60 de minute pentru a economisi energie.(lumina de afișare).

- Acesta dispune de un afișaj luminos și în funcție de lumină, puteți regla respirația în 10 minute pentru a face corpul tau relaxat.

Caietul de sarcini:

Putere: 1W

Timp de utilizare: 50 ore

Dimensiuni: 80 * 80 * 33mm

Timp de încărcare: 1-1.5 ore

Baterie ciclu de ori: de 500 de ori

Tensiune de intrare: DC5V = 0.5-1.0 a

Construit în Baterie: Polimer acumulator 800mAh

Pachetul Inclus:

1*Masina de

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare, vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.


Scrie o recenzie

Produse similare