PIR Senzor de Mișcare Infraroșu Timp Reglabil Detector pentru Proiector


Etichete: cristal chilot, SENZOR PIR, ir senzor de miscare, gps senzor de mișcare, led senzor, 360 de grade senzor de miscare, lampă cu senzor de mișcare, senzor wii, lampa led senzor de mișcare, 360 senzor de mișcare.

30.10lei 46.33lei
  • In stoc
  • w162522



  • Numărul De Model: Comutator Senzor
  • Nume De Brand: Adeeing
  • Unghi De Detecție: 360
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere:

Tip de element: senzor

Acest lucru elimina deseurile de lămpile convenționale care sunt pornite sau oprite de nimeni, prelungește durata de viață a lămpilor, și se integrează economie de energie, confort și protecție a mediului.

Se poate identifica în mod automat de zi și de noapte, și de mediul extern de iluminare de la începutul lucrării pot fi selectate în mod liber, astfel încât se poate lucra în mod automat pe timp de noapte și opriți timpul zilei.Utilizatorii pot regla de la sine;

Distanța de detecție este reglabil și poate fi ajustată în funcție de locul de utilizare;

Lumina pe timp este reglabil, care pot fi ajustate de către utilizator în funcție de condițiile locale.

1) LUX

Este de a reglementa zi sau de noapte.

O: atunci Când ajustate la poziția soarelui, senzorul funcționează toată ziua;

B: Când poziția lunii este ajustat, senzorul nu funcționează în timpul zilei, și va intra automat în stare de funcționare pe timp de noapte.

2) TIMP

Este pentru a regla timpul de întârziere de senzor (10\u00b12sec~7\u00b11min)

Timpul de întârziere se referă la timp pentru ca senzorul să-întârziere închidere după ce persoana părăsește zona de detectare după ce senzorul simte o persoană.

3) SENS

Este pentru a regla sensibilitatea senzorului.În general, nu este necesară ajustarea.Dacă inducția este prea puternic și că lumina constanta, puteți regla sensibilitatea la poziția minimă.

\u3010The parametrii tehnici principali ai\u3011

Gama de detectare: 180\u00b0Working tensiune: AC85V~260V (Diferite tensiuni și joasă tensiune directă/AC pot fi personalizate)

Distanta de detectare: maxim 10 m (24\u2103 se) (reglabil) timp de întârziere: 15 secunde la 6 minute (reglabil)

Iluminare ambientală: 2 ~ 2000LUX (reglabil) temperatura de Lucru: -10\u2103 se~ +40\u2103 se Lucrează umiditate: mai puțin de 93% RH înălțime de Instalare: 1.8 m ~ 2.5 m

Material: ABS Dimensiuni: 60*45*160 mm Instalare: de tip Deschis, (deschidere 16 12 10 mm), atunci când instalarea, ajustarea butonul fețele în jos

Lista de ambalare:

1 x senzor

Notă:

Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor.


Scrie o recenzie

Produse similare