Acvariu Rezervor De Pește Curat Eliberare Rapidă Acvariu De Vid Pompa Sifon-Rezervor De Pește Picurator Pietriș Aspirator Cu Filtru De Apă May28


Etichete: acvariu curat pompa, jos filtru de rezervor de pește, acvariu filtru de fund, pisoi toaletă, femei pisoar toaletă urină, pee teava, sirena de toaletă, acvariu sifon, acvariu curat, acvariu curat pietriș.

39.74lei 62.12lei
  • In stoc
  • w162921



  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: pește
  • Nume De Brand: Hai animale de Companie

Caracteristici:

1.3-în-1 Multifuncțional Pietriș Curat.Schimbarea apei nu mai este o dificultate.Acest Acvariu de Curățare a Pompei ajută să-ți cureți rezervor de pește în mod eficient și rapid!Perfect pentru drenaj, de curățare de pește resturi alimentare, dejecții și pietriș fin.

2.Extensia Apei De Admisie Și De Evacuare Tuburi. 2 tuburi de admisie (30cm 40cm) pot fi combinate împreună pentru a șterge din pește, resturi de mâncare, excremente precum și pietriș fin, potrivit pentru acvarii de până la adâncimea de 90 cm. 180cm prietenoase cu mediul tub de evacuare pentru complet de drenaj și de lungă durată de utilizare.

3.Aer apăsând Butonul & Apă regulator de Debit.Convenabil aer apăsând butonul asigură operarea cu o singură mână și puternic de aspirare.Includ un debit de apă clemă pentru a optimiza fluxul de apă între golire și pietriș de curățare și un dispozitiv de prindere pentru a fixa conducta pentru a elibera mâinile.

4.Usor de instalat si Utilizat.Conectați conducta de admisie și evacuare și a pus de admisie a apei într-un rezervor de pește și de evacuare într-o găleată.Păstrați apăsarea aer apăsând butonul până când apa iese automat.Puteți inferioară de intrare a apei pentru a ajuta la curat excremente sau reziduuri alimentare.Notă: poziția de evacuare a apei trebuie să fie mai mică decât cea de admisie (cel puțin 50 cm).

5.Detasabila & Ușor De Curățat.Acest rezervor de pește curat poate fi împărțită în părți diferite și puteți ajusta și de a le modifica ca pe nevoile dumneavoastra.E destul de ușor de curățat și de depozitat.

Descriere:

Nume Produs:Acvariu Rezervor De Pește Curat

Produs material: ABS PC

Produs de culoare:transparent

Dimensiune produs:Lungime de Admisie Tuburi: 30cm 40cm,Lungime de Moale Tub de Evacuare: 180cm(5.9 ft) greutate Produs: 340g Pachet

Notă:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1 x Acvariu Pietriș Curat

1 x Debitul de Apă Clemă

1 x Clemă de Fixare


Dika Beal
2020-09-03
3/5
no tiene fuerza de succión el fuelle

Scrie o recenzie

Produse similare