Wk600 4kw vfd 380v trifazat de intrare și de ieșire motor de curent alternativ de frecvență variabilă converter


Etichete: frecvența pompa, sunfar vfd, vfd, frecvență invertor 220v 380v 4kw, ac dc, delta invertor vfd, 48v dc generator, convertizor de frecventa 220-3 faze, conversia de frecvență, Motor AC.

474.52lei 668.32lei
  • In stoc
  • w162995



  • Greutate: 2.2KG
  • Modul de Control: Deschide bucla de control a vectorului(SVC) V/F control
  • 24V Tensiune de Ieșire: Da
  • Tip De Ieșire: Triplă
  • Ieșire releu: Normal deschis și normal închis
  • Tip: DC/AC Invertoare
  • Tensiunea de ieșire: Trei faze de 380V
  • Tensiune de intrare: Trei faze de 380V
  • Putere De Ieșire: 4.0 KW
  • Frecvența De Ieșire: 0-500HZ
  • Curent De Ieșire: 8.5 a
  • Comunicare: rs485
  • Dimensiune: 170*126*160
  • Nume De Brand: CNWeiKen
  • 10V Tensiune de Ieșire: Da
  • Numărul De Model: WK600
  • Unitate de frână: Built-in

11.11 NOU MAGAZIN DE VÂNZARE MAI DEVREME !LIMITAT DE CUMPĂRARE !LOC DE VÂNZARE !COMANDA CÂT MAI CURÂND POSIBIL !Tip Tabel De Selectie

Selectare a tipului de instrucțiuni:

A. vă Rugăm să citiți instrucțiunile de produs cu atenție, pentru a alege tipul potrivit funcția și puterea de care aveți nevoie, și pentru a evita daunele cauzate de greșit cabluri;

B. Viteza de regulamentul de curent trifazat pentru motoare cu sase sau mai multe etape.Vă rugăm să achiziționați un convertor cu putere mai mare decât cele cu motor;

C. Dacă nu știți cum de a alege tipul, de asemenea, puteți să ne contactați pentru a vă dau câteva sugestii. schema de conexiuni Suplimentare Notă:

R, S, T sunt bornele de intrare de putere cu trei faze de alimentare a convertizorului de frecvență.

U, V, W sunt terminale de ieșire a convertizorului de frecvență, și în legătură cu trei faze motor asincron.P și P B sunt terminale de conectare de frână rezistență.

Detalii produs

Compania și Servicii

• Stricte de management de producție

5S Management, Producție Standardizate și Teste Stricte

• Onoruri de compania noastră de Bază de Brevet Tehnologie Formal Întreprinderi de Producție de Certificare al UE Shenzhen Întreprinderi de Înaltă tehnologie

CUMPARA INSTRUCȚIUNI

Vă rugăm să rețineți: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import!

Plata

A. vă Rugăm să faceți plata prin Sigure de plată în avans și astfel încât să putem aranja transportul la timp.

B. vă Rugăm să scrieți detaliate adresa de livrare, informații de contact și numărul de telefon la plată.Este foarte important de a livra pachetul cu succes.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în www.antena1slobozia.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.Special, pentru limba rusă client, trebuie să scrie numele complet (prenume, nume, prenume).Multumesc foarte mult.

C. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a licita/cumpara.

Ambalare lista:

mașină * 1, versiunea simplificată a produs manual * 1 (inclusiv carduri de garanție), linie de extensie * 1 (tastatură de introducere, trebuie să fie achiziționate separat), produs certificat de calificare * 1

Suplimentar Notă:

A. Dacă aveți nevoie de versiunea detaliată a produs manual, puteți să ne contactați pentru a trimite-l la tine gratuit de cost.

B. în Cazul în care nu există nici un produs din hârtie manuală, în cazul de ambalare, este pentru că a produs modificari sau upgrade-uri.Vă rugăm să contactați-ne pentru cele mai recente și exacte produs electronic manual.

Livrare

A. Tot pachetul este standard cutie de hârtie de împachetat sau de ambalaj din lemn pentru ordine mari.

B. vă Rugăm să rețineți că data de livrare folosind diferite Express, așa că vă rugăm să alegeți dreptul de livrare în funcție de nevoie de dumneavoastră.

C. Dacă vă pregătiți pentru comanda mare ,vă rugăm să ne contactați dacă doriți livrare prin orice altă metodă.

D. Toate pachetele vor livrate cu un Număr de Urmărire.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. pozitiv este foarte apreciat.Garantam calitatea produselor noastre.Fiecare element va fi verificat cu atenție înainte de livrare.Vă rugăm să ne contactați imediat dacă există vreun motiv pentru care te simți.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un pozitiv de cinci stele (★★★★★) feedback-ul pentru noi.Este foarte important pentru noi .Mulțumesc foarte mult în avans.

Contactati-ne

Vom răspunde la întrebările dumneavoastră, ca imediat ce va fi posibil.Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că trebuie 12-16 ore diferenta de timp cu Europa de vest și 8 ore diferenta de timp cu S. U. A. prin Urmare, ne promit că va încerca cel mai bun pentru a răspunde în termen de 24 de ore.

Pentru comenzi vrac, vă rugăm să ne contactați pentru detalii.Ne poate da o reducere corespunzătoare.

Compania și Servicii

• Stricte de management de producție

5S Management, Producție Standardizate și Teste Stricte

• Onoruri de compania noastră de Bază de Brevet Tehnologie Formal Întreprinderi de Producție de Certificare al UE Shenzhen Întreprinderi de Înaltă tehnologie

• Tehnologia produselor noastre

A.Terminalul schema de produsele noastre

B. specificații Tehnice pentru produsele noastre

Element Descriere funcțiile Standard frecvența Maximă de comandă a Vectorului de: 0-500Hz

V/F control: 0-500Hz frecvență Purtătoare 1-16 kHz

Frecvența purtătoare este reglată automat în funcție de caracteristicile de sarcină.Frecvență de intrare Digitale de rezoluție setare: 0.01 Hz

Analogic de setare: Max.frecvența x 0.025% modul de Control Sensorless vector control (SVC)

Frecvență (V/F) control de Pornire cuplul de 0,25 Hz/150% (SVC) gama de turații 1:200 (SVC) Viteza de stabilitate, precizie ±0.5% (VPC) de control al Cuplului precizie ±5% timp de 10 Hz de mai sus (SVC) Torque boost Personalizate stimula 0,1% 30.0 % V/F curba în linie Dreaptă V/F curba; Multi-punct V/F curba; Pătrat V/F curba; Completați V/F separare;

Jumătate V/F separare Rampa modul în linie Dreaptă rampa S-curba rampa

Patru separată de accelerare/decelerare setările de timp în intervalul de la 0 la 6500s.DC injecție de frânare DC injecție de frânare de frecvență: 0 Hz până la max.frecvența DC injecție de frânare timp activ: 0.0 s a 36.0 s.


Michaelelkourie
2021-01-29
5/5
Goods well arrived and conform to the order, thank you

Scrie o recenzie

Produse similare