Ymjywl CD Cazul 240 Vas de Mare Capacitate CD/DVD Disc Cutie de Depozitare de Înaltă Calitate rezistent la apa Bag CD-ul


Etichete: dvd cutii de depozitare, caz cd, caz suport de cd-uri, cd jewel, cd player, 120 cd, europene bag cd-ul, cutie cd, singur dvd cover, alan walker.

147.38lei 233.90lei
  • In stoc
  • w163102



  • Tip: CD Cazul
  • Capacitate: 240dish CD/DVD/VCD
  • Numărul De Model: CD-240 Caz
  • Feature5: Cu anti-alunecare card de biți, pentru a evita căderea accidentală CD.
  • Pachet: Da
  • Feature3: Moale, non-țesute pagina interioară, pentru a preveni zgârieturi scratch disc pentr
  • Facilitate4: În afara utilizării solid hard shell material, depozitare convenabil.
  • Nume De Brand: ymjywl
  • dimensiune produs: W282*D305*H107(mm)
  • Feature2: Potrivit pentru Blu-ray, DVD, CD și alte tipuri de discuri
  • Material: PP
  • Feature1: Poate găzdui 240 discuri de mare capacitate pachetul de depozitare
  • Greutate Netă: 716g

ymjywl CD Cazul 240 Vas de Mare Capacitate CD/DVD Disc Cutie de Depozitare de Înaltă Calitate rezistent la apa Bag CD-ul

descriere produs: 1, Blu-ray discuri sunt disponibile, cu o moale, non-țesute pagina interioară. 2, în formă de V, tăiat de design, ușor de a lua. 3, EVA shell pentru a preveni șoc extern și șoc. 4, anti-alunecare cardul pic, pentru a preveni căderea accidentală CD. 5, CD-ROM-ul de interfață cu concave și convexe tehnologie de procesare, pentru a evita semnătura stilou cerneală atașat.Aplicabile cadouri ocazii: Comemorative, de sărbătoare, de nuntă, publicitate, promovare, cadouri de afaceri, aniversări, relații publice, planificare, târguri, festivaluri, beneficiile angajaților, muta.dimensiune:30.5 cm*28.2 cm*10.7 cm wight:716g CD-uri sau DVD-uri capacitate:240 Material shell:non-țesute tesatura pagina: PP lista de Ambalare: 1* pachetul de CD-uri (inclusiv CD) notă: Datorită interiorul moale, non-țesute materiale, utilizarea procesului predispus la riduri, nu probleme de calitate a produsului. Pentru Informatii

Plata

1: Vom accepta Alipay, Western Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2: Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile pentru comenzi. 3: Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rog, așteptați pentru un al doilea și încercați din nou.

Transport

1: Am expediat în întreaga lume. 2: Vom sprijini transportul de ePacket, China Post Air Mail, EMS, Fedex și DHL, bine ați venit alegi metoda pe care o preferați mai bine. 3: Toate comenzile vor fi expediate în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. a sosit. 4: timpul De livrare poate fi variat, uneori, și aceasta poate duce până la 10 la 60 de zile. 5: bunurile vor fi etichetat ca un "Cadou" și a declarat o valoare mai mică pentru transport maritim scop numai. 6: Dacă adresa nu este corecta, va rugam sa alternanța înainte de a plăti, inexacte adresa va provoca un e-mail pierdut.Cererile de rambursare nu vor fi acceptate pentru acest caz. 7: Urmărirea Nr.vor fi furnizate după ce vom livra bunurile.

Reveni

1: Pentru orice motiv, tu\'re nu este mulțumit cu elemente, vom accepta returnare și schimb în termen de 7 zile după ce ați primit elementul dvs. și vă va întreprinde costurile de returnare.Vom procesa cerere de rambursare în termen de 2 până la 5 zile după ce vom primi returnat. 2: în Cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne spuneți imediat pentru înlocuirea sau repararea.Dacă înlocuirea nu este disponibilă, atunci o rambursare va fi emisă cu originalul metodă de plată.

Feedback-ul

1: Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, pls rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele, va stam cu placere pentru a face același lucru pentru tine. 2: vă Rugăm să nu ezitați să aontact-ne pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback negativ.Ne-am\'re întotdeauna încearcă cele mai bune noastre.

Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne dea 5 stele laudă !

Cât de precisă a fost descrierea produsului?

Cât de mulțumit ați fost cu vânzătorul de comunicare?

Cât de repede a făcut vânzător livra elementul?

Schimbul de


Scrie o recenzie

Produse similare