Oglindă rotundă,Fier de călcat Cadru de Aur,montat pe Perete, Oglinda,Arta de Perete pentru Baie,Decorative de Perete Oglindă Agățat de Perete Oglindă de Aur


Etichete: antic royal oglindă, ika oglindă de perete, oglinda din plastic, miracullum autocolante de perete, detașabilă oglindă foaie, oglindă de aur, montat pe perete baie dulapuri, oglinda rattan, decor oglindă de perete, Oglindă De Machiaj.

41.70lei 58.70lei
  • In stoc
  • w163184



  • Material: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: De Înaltă Calitate Agățat De Perete De Aur Oglindă Frunze Decor
  • Forma: Alte

Oglindă rotundă,Fier de călcat Cadru de Aur,montat pe Perete, Oglinda,Arta de Perete pentru Baie,Decorative de Perete Oglindă Agățat de Perete Oglindă Golden Leaf Retro Oglindă de Perete pentru Decor Acasă

Puncte: 1、Elegant Oglindă: Acest elegant oglinda este compus dintr-un unic frunze de metal în formă de cadru și antic finisaj de aur și o oglindă de sticlă cu cristal clar de reflecție.

2、Clasic și Mari: total diametrul oglinzii este de aproximativ 15.8 cm și diametrul oglinzii este de aproximativ 11,8 inch.Acest clasic și elegant oglinda este perfect pentru orice perete.

3、Largă de Aplicații: Potrivit pentru baie, camera de zi, dormitor, birou și intrare.Golden leaf, montat pe perete, oglinda de perete este echipat cu o suplimentare de gaura cheii suport de montare, care poate fi ușor de instalat cu șuruburi (fără hardware).

4、Cadru Metalic Durabil: oglinda De perete este asamblat și gata să stea atunci când aceasta ajunge.Și cadru metalic durabil face oglinda durabil.

5、Excelent Cadou: Un cadou minunat pentru prieteni și familie, perfect pentru ziua de nastere, nunta si petrecere de casă nouă.

Caietul de sarcini:

Material: sticlă + ramă de metal

Dimensiune: aproximativ total lungime 40cm/15.75 în oglindă cu diametrul de 30cm/11.81 în

Greutate: aproximativ 850 g

Lista De Ambalare:

1*Oglindă De Perete


Scrie o recenzie

Produse similare