PULUZ Aliaj de Aluminiu, Smartphone-ul de Fixare Clemă de Expansiune de Suportul Soclului pentru DJI OSMO de Buzunar/de Buzunar 2 Accesorii aparat de Fotografiat


Etichete: caz osmo buzunar, dji buzunar, drona dji, osmo buzunar trepied, clip osmo buzunar, maneta dji buzunar 2, diy dji osmo, quadcopter dji, mavic pro, tija dji osmo.

56.91lei 71.15lei
  • In stoc
  • w163468



  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: PULUZ
  • Compatibil Gimbal Brand: Pentru DJI Osmo Buzunar
  • Numărul De Model: PU333
  • Compatibil Model De Gimbal: Pentru DJI Osmo Buzunar
  • Gimbal Tip Accesorii: Clip
  • Origine: NC(de Origine)

1. Bridă de telefon titularului ia OSMO Buzunar la limitele.Ajuta să vă bucurați cu ușurință de lumea fotografiei și de a descoperi frumusețea lumii virtuale.

2. Telefonul mobil suportul poate rezolva în mod eficient OSMO Buzunar cu un telefon mobil pentru a evita deteriorarea datelor plug.

3. Standard de 1/4 inch găuri, pentru conectarea trepied, self-timer stick.

4. Permițându-vă pentru a captura imagini panoramice sau video fără sudură de circulație.

5. Telefon mobil clip gama: 55-85mm, de echilibru, centrul de greutate, ușor de utilizare pentru telefon mobil cu ecran mare.

6. Moale anti-alunecare cu pernă de protecție pentru smartphone-uri și OSMO Buzunar.

7. Portabil și durabil, puteți lua fotografie cu dispozitivele dvs. în orice moment, orice unde.

8. Material: Aliaj De Aluminiu.

1. Am expediat de la www.antena1slobozia.ro' adresa numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în www.antena1slobozia.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră.Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați China Post Air Mail sau www.antena1slobozia.ro Standard de Transport care costa in jur de $2. 3. De obicei, ne va livra comanda la tine în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat de www.antena1slobozia.ro. 4. Dacă nu ați primit comanda în timpul de livrare, sau dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Vom răspunde la tine în termen de o zi lucrătoare. 5. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Aceste taxe nu sunt incluse în prețul produsului și costul de transport maritim.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii.Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 2. Va oferim mereu produse de înaltă calitate la un preț competitiv și de a oferi un serviciu bun pentru tine. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și să aveți o experiență de cumpărături fericit aici.Vă mulțumesc!


Ben Ben 69
2021-01-26
5/5
He served in time and form with the agreed, excellent service.

Scrie o recenzie

Produse similare