800mm senzorului de nivel de combustibil 0~190ohm 240~33 ohm mașină de combustibil indicator de nivel de apă senzor pentru auto camion cu barca yacht 9~32V


Etichete: senzor fascicul, diesel senzor de nivel, rezervor de combustibil, contor de combustibil universal, nivelul apei, nivelul de combustibil in rezervor, ecartament de combustibil, digital rezervor de apă indicator de nivel, nivel lichid cu senzor, contor de apă la nivel.

279.02lei 357.73lei
  • In stoc
  • w163573



  • Numarul Parte: Auto Digital Cu Indicator De Nivel De Combustibil
  • Feture: Auto Digital Cu Indicator De Nivel De Combustibil
  • Element De Lungime: 52mm Marine Boat Water Tank Level Gauge
  • Caracteristici Speciale: 0-190ohm/240-33ohm Nivelul de Combustibil Metru
  • barca combustibil auto cu ecartament: Senzorul De Nivel Al Carburantului
  • Asamblare: Standard SAE 5 gauri
  • Plasarea pe Vehicul: FATA
  • Nume De Brand: RYSJM
  • Numele: Barca Mașină De Ecartament De Combustibil Senzor
  • Înălțime Element: 52mm
  • indicatorul de combustibil trimiterea suport senzor: Apa Lichidă Nivel Ecartament De Un Metru
  • Lățime Produs: 52mm
  • Apa Lichid Metru: Masina Barca Rezervor De Apă Indicator De Nivel
  • 5 Găuri Suport Senzor: Combustibil Indicator De Nivel, Indicator De Nivel Al Apei
  • Schimb Numărul Parte: Mini Digital, Contor De Combustibil Motocicleta Ecartament
  • Cerere: Masina de Ecartament de Combustibil pentru camion masina iaht
  • Tip De Material: Otel inoxidabil 316L bezel+anti-ceață, sticlă
  • Barca de Nivel de Combustibil Indicator senzor: masina de apă indicator de nivel senzor
  • Semnalul De Intrare: 0~190ohm/240~33ohm
  • Articol Greutate: 1KG
  • Combustibil Trimiterea Unitate: potrivit pentru Apă Indicator de Nivel de Combustibil indicator de nivel
  • Altă Parte Numărul: Indicatorul de nivel de combustibil
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • indicatorul de combustibil trimiterea senzor: a se potrivi Nivelul de Combustibil Metru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Indicatoare de combustibil pentru Auto Barca

800mm senzorului de nivel de combustibil 0~190ohm 240~33 ohm mașină de combustibil indicator de nivel de apă senzor pentru auto camion cu barca yacht 9~32V

Dragă Prietene,Dacă aveți nevoie pentru a personaliza alte dimensiuni,sau alt semnal, vă rugăm să ne contactați, vă mulțumesc foarte mult!

Pot fi personalizate:

Senzor De Lungime: 100mm, 150mm, 200mm, 250mm, 300 mm ,350 mm ,400 mm, 450 mm,500 mm, 550 mm, 600 mm, 650mm, 700mm,800mm,900mm,1000mm,și așa mai departe semnal de Ieșire: 0~190 ohm (Standard European), 240~33 ohm (Standard American) și așa mai departe lungimea și semnal de ieșire a senzorului poate fi personalizat, dacă aveți nevoie de alte dimensiuni sau semnal de ieșire, vă rugăm să ne contactați în orice moment, putem personaliza orice dimensiune pentru tine~~

Caracteristică:

- Protecția ank: IP67 -100% Barnd Nou și de înaltă calitate -Senzor de Nivel potrivit pentru motoare Diesel si Benzina Motor -Senzor de Nivel Suport : Nivelul de Combustibil Manometru și Indicator de Nivel al Apei - Potrivit pentru camioane, generatoare/gen set, autobuz și marin domeniu.

Parametrul senzorului:

* O gamă de rezoluții: 21 mm * Adunarea: standard SAE 5 gauri * Temperaturi de operare: - 40 până la 85 * Curent nominal de alarmă întrerupător: 500mA * Temperaturi de operare: - 40 până la 85 grade Celsius * Senzor de nivel potrivit pentru motoare Diesel si Benzina Motor * Se potrivesc pentru Nivelul de Combustibil Manometru și Indicator de Nivel al Apei * Senzor Lungime :200mm,250mm 300 mm ,350 mm ,400 mm, 450 mm * Montare: 5 bucăți de șuruburi M5 si 2 mm grosime, garnitura * Semnal de ieșire: 0~190 ohm (Standard European), 240~33 ohm (Standard American)

Vă rugăm să atenție:

0~190 ohm senzori pot fi aplicate numai la 0~190 ohm indicatorul de combustibil. 240~33 ohm senzori pot fi aplicate numai la 240 de~33 ohm indicatorul de combustibil.

Snesor Pachetul Include:

1 x Senzor de Nivel de Combustibil

Note:

-Vă rugăm să asigurați-vă că parametrul semnalul se potrivesc pentru modelul de masina ta înainte de a plăti.Vă mulțumesc foarte mult!

-Vă rugăm să asigurați-vă că parametrul semnalul se potrivesc pentru modelul de masina ta înainte de a plăti.Vă mulțumesc foarte mult!

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite

Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, Putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă vrei să.

Despre Plată

* Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat proces sau ESCROW. * Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. * Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre Transport

** TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. ** Comenzi procesate în timp util după verificarea plății. ** Am expediat doar a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare. ** Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. ** SERVICIU TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. ** Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Returnare Și Rambursare

*** Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. *** Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. *** Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.antena1slobozia.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. *** Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


Scrie o recenzie

Produse similare