SSV seria 14-16way Unsoare distribuitor bloc unsoare de lubrifiere distribuitor de grăsime dozator pentru sistem centralizat de lubrifiere


Etichete: bloc distribuitor pozitiv, Niplu De Ungere, utv, tri clemă 7, continuă coloana de distilare, cfmoto zforce, Distillex, coloana de distilare 2, oțel biberon montaj, audio distribuitor.

508.49lei
  • In stoc
  • w163577



  • Material: ALIAJ
  • Technics: Casting
  • Conexiune: De sex masculin
  • Tip: Uniunea
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: MVB

Important !!!

NOTA 1 : rusă pentru clienți vă rugăm să furnizați Numele Complet și Completat Adresa, Federația rusă privind politica de import necesită.

NOTA 2 : Dacă vă simțiți costul de livrare este mare ,după ce plasa comanda ,mi-a lăsat un mesaj ,să nu plătească !!

și voi în funcție de adresa ta de a verifica cu Delviery compania finnal cost !!MVB Progresivă Unsoare distribuitor bloc/unsoare de lubrifiere distribuitor de grăsime dozator pentru sistem centralizat de lubrifiere

Informatii tehnice: Calitate Similare ca SSV

Vanzarea de produse de curgere este de 0,17 ml/cyc

Standardul nostru de evacuare +admisie a conductei cu diametrul de 6mm .dacă ai nevoie de 8mm pot personalizate .

Model Nr.

Numărul De evacuare a Uleiului

De fiecare dată, ulei de debit ( ml/cyc)

Max Operațiunea De Presiune (Mpa)

Începe De Presiune (Mpa)

Fir

De admisie Ulei de Diametrul conductei MM

Priza de Ulei de Diametrul conductei MM

Lubrifiere

vâscozitatea

MVB-4

4 Way

0,17 ml/cyc

25

1.5

Ulei de admisie Filet M10X1

Ulei de evacuare Filet M10X1

Ø6

Puteți personalizate

Ø6

Puteți personalizate

(NLGI)#000,#00,

#0,#1,#2

MVB-6

6

MVB-8

8

MVB-10

10 Mod de

MVB-12

12 Mod de

Plata 1)Vom accepta Escrow, Paypal ,Boleto,Visa, Mastercard,Qiwi, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney, Transfer Bancar, card de credit și orice Metodă puteți plăti pe www.antena1slobozia.ro. 2)Paypal este cel mai bun de plată sigure pentru tine. 3)Aici vă rugăm să consultați plățile pent Centrul de Ajutor: http://help.www.antena1slobozia.ro/categories_Payment.html Transport 1. Picătură de Transport maritim susținem Picătură de Transport maritim, putem trimite comanda pentru a clientului dvs., vă Rugăm să lăsați un client;adresa atunci când plasați comanda.Timp de livrare DHL/UPS/FedEx: 4-15 zile www.antena1slobozia.ro Premium de Livrare: 15-20 zile www.antena1slobozia.ro Standard de Transport maritim: 24-44 de zile China Post Air Mail: 15 - 60 zile vă Rugăm să notă: din Cauza Vamale și de vreme sau de Cumpărături Anotimpuri, cum ar fi de Crăciun și de 11,11 pe www.antena1slobozia.ro, timpul de expediere poate întârzia un timp, dar sigur vom prelungi timpul de livrare pentru tine.vă rugăm să fie pacient să aștepte un pic mai mult timp.Taxelor vamale sau a taxelor la Import pretul De lista de mai sus nu este inclus nici un impozit, cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe vamale sau a taxelor la import în țara dumneavoastră.De garanție și de Garanție 1) 12 luni garantie, cumpara cu incredere. 2) Toate produsele sunt de brand nou și a trecut de control de calitate stricte. 3) Dacă nu sunteți mulțumit atunci când îl primiți și doresc să se întoarcă, vă rugăm să returnați-l în termen de 3 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Feedback Ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi un 1-3 stele feedback-ul, vom avea plăcerea să vă ofere o soluție satisfăcătoare.Sincer vă doresc un centru comercial bun timp și sper Julius ceasuri pot aduce mai fericit moment.Vă Mulțumesc!Important !!!

Rusă pentru clienți vă rugăm să furnizați Numele Complet și Completat Adresa, Federația rusă privind politica de import necesită.


Scrie o recenzie

Produse similare