Mai multe dimensiune 100BUC Multi-Scop de Blocare cu Cablu Metalic Legături din Oțel Inoxidabil cu Auto Blocare Zip Tie


Etichete: cravata cablu din oțel inoxidabil, din oțel inoxidabil zippo, eoniq ceas, steanless oțel zip, plastic zip, din oțel inoxidabil tie wrap, cravata cablu de oțel, cablu zip, pilon vaza, cablu porte de metal.

33.44lei 54.84lei
  • In stoc
  • w163787



  • Numărul De Model: Cablu
  • Suport: Dropshipping
  • Material: Alte
  • Tip: Alte

Mai multe dimensiune 100BUC Multi-Scop de Blocare cu Cablu Metalic Legături din Oțel Inoxidabil cu Auto Blocare Zip Tie

Caracteristici:

1. Durabil: 304 din oțel inoxidabil cu auto blocare zip tie pentru aplicarea de automobile, cum ar fi de evacuare folie de căldură.Poate suporta temperaturi de până la 1000F.Căldură și rezistente la coroziune.Perfect pentru aplicații de interior și exterior.

2. Material de înaltă Calitate: Nostru zip cravată este făcut din oțel inox 304 cu o gamă de temperaturi de operare de minus 112F la 1000F.

3. Avantaje: Ele au o mare durabilitate, rezistență la coroziune, rezistență la foc, și mai mult timp de serviciu.Care ar putea fi folosite în diverse medii, cum ar fi locuri umede, în aer liber, în locuri cu temperaturi ridicate, și așa mai departe.

4. Ușor de Utilizat: Aceste blocare tie wraps sunt proiectate cu o îngroșat catarama pentru a consolida leg.În plus, catarama conține bile de oțel inoxidabil pentru a păstra legăturile de a pierde după ce a fost prins.Ultimul, dar nu cel mai puțin complet nu aveți nevoie de unelte pentru a le instala, la fel de ușor ca un fermoar.

5. Aplicarea pe scară largă: Aceste legături sunt perfecte pentru nava, al meu, energie electrică, piese auto, calculator sârmă exploatați, reparații acasă, și mai mult.De exemplu, ai putea folosi aceste pe un gard ca o cravată pentru asigurarea tesatura la posturi, care sunt mult mai puternice decât cele de plastic cablajului.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Tip: cablu din oțel Inoxidabil cravată

Material: otel inoxidabil

Size: 4.6x100mm/4.6x250mm/4.6x150mm/4.6x200mm/4.6x300mm/4.6x350mm opțional

Cantitate: 100buc

100 x din oțel Inoxidabil cablu cravată


Scrie o recenzie

Produse similare