1 Set Tub de Testare Jucărie Cu Margele Si Mingea Un Nou Tip De Minge Și Șirag de mărgele de Jucării Pentru Copii de Educație Timpurie pentru Copii Jucarii Cadou


Etichete: jucarie pentru copii, minge de copil, copii educative jucarii, minge moale, de pluș, jucărie moale, dezvoltare jucarii educative, eprubetă de sticlă, minipresso wacaco, blana jucarii educative.

36.73lei 58.29lei
  • In stoc
  • w163960



  • Tema: Ocupații
  • Avertizare: --
  • Intervalul De Vârstă: 5-7 Ani
  • Suport: Dropshipping,En-Gros
  • Numărul De Model: --
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere:

caracteristică:

100% de brand nou și de înaltă calitate

1. Copil centru de activitate | copil asamblat jucarii: clasificarea bile cu tuburi de testare poate oferi îndrumare pentru stadiul incipient al percepției vizuale.Aceste vârstă de 1 an jucarii Montessori permite copiilor să fie conștienți de echilibru, de coordonare și de gravitatea obiecte, astfel concentrându-se atenția asupra mișcării și plasarea de obiecte.Acestea pot fi stivuite jucării sunt cadoul perfect.

2. Jucarii pentru 5 ani copii: aceste instrumente de operare sunt primele resurse de învățare, clasificate jucării pentru copii și jucării educative pentru copii pentru a încuraja învățarea.Aceste 2 ani, jucarii Montessori si 1-an-vechi stivuite jucarii sunt ideale sortare bile pentru învățare de culoare.Clasificarea jucărie este un fel de joc de memorie.Acesta poate fi un fel de copii jucărie senzorială.

3. De joacă pentru copii | numărarea, sortarea și împerecherea activități: aceste culori sortate jucării pot ajuta pe copii să observe asemănările și diferențele dintre lucruri.Bile mici de diferite culori, cu tuburi de testare pot ghida și de a promova procesul de învățare.Prin potrivire și clasificarea cu culoare clasificatoare, înțelegerea copiilor de culoare pot fi consolidate, și abilități cognitive și motorii pot fi stăpânite prin aceste jocuri de potrivire de culoare pentru copii.

De asemenea, cunoscut sub numele de stadiul incipient de matematică practică, a juca (4) promovează dezvoltarea matematicii prin joc.Numărarea este parte a procesului în care copiii folosesc manipularea mingea și conta în acest joc cupa.Utilizați aceste matematica contoare pentru matematică timpurie de dezvoltare pentru un viitor de succes.De la matematică de bază (cum ar fi adunare și scădere) a avansat abilități matematice (cum ar fi de zece cadru grafic, fracțiune și sistemul zecimal).

5. Motorii Fine.Sale mici mișcări sunt ca ridicarea de obiecte mici, apucând-le și eliberându-le.Aceste giant rainbow jucărie matematica urși copii ajuta la dezvoltarea lor cognitivă muschii de a construi o relație dintre minte și mână.Utilizați aceste materiale Montessori și terapie ocupațională jucării pentru a lasa copilul sa exploreze lumea din jurul tău.Numărare bile sunt, de asemenea, autism, jucării, jucării pentru preșcolari, Montessori jucării pentru copii și jucării pentru copii de jocuri pentru copii.

Caietul de sarcini:

Material: lemn

Greutate: 300 g

Dimensiuni: 18 * 12 * 6 cm

Culoare: așa cum se arată

Pachetul Inclus:

Clip * 1

In vitro * 1

Margele * 40

Primiți un caz * 1

Card * 24

Note:

Notă:

Acest produs nu este potrivit pentru copii sub 3 ani.Ar trebui să fie utilizate sub supravegherea adulților.Componentele acestui produs sunt relativ mici, deci feriți-vă de copii


Scrie o recenzie

Produse similare