Noul hot Desene animate toy Cutie de Depozitare Sac de Depozitare Organizator Pliabil Depozitare butoi Container de Depozitare jucărie Coș cajas organizadoras


Etichete: paturi pliabile coș, care pot fi stivuite cutii de depozitare din plastic, 13x13x13 de stocare cub culori asortate, pliabil depozitare piața coș, colț coș de răchită, cutie scurt, dovada coș de răchită, Coș de răchită, cutie storag, coș de gunoi bin jucărie.

13.87lei 18.51lei
  • In stoc
  • w164151



  • Nume De Brand: sankilochan
  • Numărul De Model: AU474
  • Material: Tesatura
  • Tip: Coșuri De Depozitare
  • Utilizarea: Neatening/Depozitare
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Tesatura Tip: Panza

Noul hot Desene animate toy Cutie de Depozitare Sac de Depozitare Organizator Pliabil Depozitare butoi Container de Depozitare jucărie Coș cajas organizadoras AU474

Culoare: alb, gri, verde, negru, portocaliu

Dimensiune: 20*20cm

Material: in/bumbac în amestec tesatura + rezistent la apa PE strat

Transport

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

3. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.În mod normal, este nevoie de 7

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

Politica De Returnare

Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data la care ați plasat comanda.

Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Feedback-ul

1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit.

2. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.

3. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.

Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a vizita din nou!


Scrie o recenzie

Produse similare