Automat Masina De Cusut Electrica Calculator Direct Cu Mașina Automată De Tăiere A Firelor Automată Înapoi Cusătură Automată De Oprire A Acului


Etichete: industria coase mașină, conduce masina de cusut, threader, coser, industriale coase, țesute masina de cusut, mașină de cafea târziu, metal papuci de casă, automat de infilare, macbook mașină.

1 810.18lei 2 033.91lei
  • In stoc
  • w164301



  • Gradul de automatizare: Complet automat
  • Aplicabile locuri: Fabrica
  • Utilizarea: Echipament De Cusut
  • Țintă: Tesatura
  • starea: Noi
  • Numărul de ochiuri: Singur ac
  • CNC sau Nu: Normal
  • Viteza Maximă: 5000
  • Numărul De Model: JK-9900D
  • Aplicabile grosime gama: subțire de material mediu material gros cusatura tip
  • Patru automata: tunderea firelor; invers de cusut; oprirea ac; ridicarea piciorului
  • Lungimea maximă a cusăturii: 5mm
  • Nume De Brand: YESOK
  • Tip: Orizontală
  • Numărul de linii: Linie Dublă
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cusatura Tip: Masina De Cusut

Produs parametru Nume: Voce Patru Automată Mașină de Cusut Lockstitch Net greutate: 42kg Cusatura: cusatura dreapta de alimentare: 200V standard motor de acționare directă Viteza: 0-5000 ochiuri/min (reglabil) Ulei mod de alimentare: micro ulei de alimentare Ac: DB*5 DP*5 (#9-#18) Mute: Da lungimea Maximă a cusăturii: 5MM Automată de tăiere a firelor: opțional viteza Maximă de coasere: 3700 ochiuri/min Automata a piciorusului de ridicare: opțional de Cusut tesatura: material subțire/gros material (material gros trebuie să fie schimbat) Masa: optional caietul de sarcini Computerizat Lockstitch Mașină de Cusut, Multifunctional Masina de Cusut, Masina de Cusut Electrica 9 funcții majore : 1. Fir automat tunderea 2. Poziționare automată a acului 3. Automat înapoi de cusut 4. Automat ridica piciorusul presor (contactați serviciul clienți) 5. Repara automat numărul de ochiuri 6. Adăuga automat 6 ochiuri. Automat de armare 7. Electronice clemă de cablu 8. Transmisie de voce 9. Interfata USB Opt avantaje: 1. Built-in directmotor direct drive, un răspuns sensibil și poziționare precisă; 2. Servo motor, super economisire de energie, super bass, creșterea temperaturii scăzute, nu radiații; 3. Firul ia-up maneta si ac bara sunt realizate din materiale de înaltă calitate și unse cu putin ulei, pentru a evita poluarea cu petrol; 4. Built-in bobinaj, frumos și ușor de operat; 5. Runda cuțit taie firul, aplicabilitate largă și se pot adapta la mai groase materiale; 6. Adopta echilibru dinamic design, vibrații mici, creșterea în greutate a corpului, structura rezonabile; 7. Îmbunătăți în mod semnificativ eficiența de lucru 8. Spori durabilitatea componentelor și crește foarte mult durata de viață a mașinii;

Competențe De Bază

Controlul electronic al unității de sistem este folosit în mod direct, și servo-condus alimentare unitate oferă precis de cusut.Designul de bar ac și tija filetată face tesatura cusute frumos, și poate produce o buna si frumoasa broderie broderie produs.Automat tunderea și acționare directă inversă automată de cusut și de înaltă și joasă poziția acului opri funcții, eliminând necesitatea pentru tunderea manuală și apelarea manuală.Șapte caracteristici: 1. Automată de tăiere a firelor 2. Automat poziția acului 3. Automat de coasere inversa 4. Automata armare 5. Automată a acului de instalare 6. Umplere automată a acului 7. Electronice de editare

Instrucțiuni:

(1) atunci Când ridicarea acului, ia firul bobinei sau firul bobinei direct din gaură de ac. (2) Loc de materiale care pot fi cusute sub piciorușul presor și puneți-le pe material. (3) Țineți partea superioară sau firul ac (înșurubați acul cu degetele.Rotiți roata de echilibru spre tine cu mana dreapta până la exterior piciorul atinge ultima poziție. (4) Acum, începe de cusut cu genunchii sau picioarele.nota! ! ! ! 1. Aparatul poate lucra încet atunci când este nouă.Cu toate acestea, acesta va începe să lucreze într-o continuă, gratuit, și în mod adecvat. 2. În timpul funcționării, de echilibrare a roților de mașină este întotdeauna a apelat la operator.Pentru a evita colmatarea lichidare cabluri și cârlige de cusut, nu rândul său, balanța invers (departe de operator). 3. Nu utilizați niciodată aparatul fără material.Masina ta poate fi o "blocare" până când firul este eliberat de un cârlig la locul de muncă.

Dacă mă poate ajuta, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați!

notă: 1 client German, dacă doriți să expediat prin FedEx sau TNT, vă rugăm să ne anunțați număr EORI.Fără ele, putem doar DHL, Hongkong Post sau China Post! 2 clienților ruși, vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte), inclusiv numele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Rusia Post nu va lansa pachetul și a reveni la China! 3 Pentru clienții din Brazilia, dacă doriți să expediat prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit (CPF sau CNPJ).Fără ea, Vamale va returna bunurile din China. (*Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul de element sau în costul de transport maritim.Noi nu suporta orice taxe vamale din țara de destinație.Aceste costuri sunt responsabilitatea cumpărătorului.)

Vă rugăm să citiți următoarele sfaturi înainte de a cumpăra.Dacă orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

Despre Transport: 1. Dacă alegeți "Vânzător de Metoda de Transport", Ne va ajuta să aranja transportul maritim.Și să livreze marfa la cel mai apropiat port!Aveți nevoie pentru a ridica de la port.Vă rugăm să rețineți că taxa de transport maritim este disponibil doar în unele țări, astfel încât vă rugăm să ne contactați după plată și vom confirma cu tine. 2. Atunci când pachetul ajunge la portul de destinație, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de încărcare și descărcare, comisioane, document de taxe, taxe de depozitare, etc.), vămuire și livrare fiscale.Vă rugăm să plătească taxa și să ia coletul.Noi nu poartă nici o responsabilitate pentru taxe vamale sau de taxe de import.Dacă obiceiurile nu din cauza cumpărătorului motive și bunurile sunt returnate sau distruse, nu vom rambursa plata.Despre Primirea Express: 1. Dacă alegeți DHL / ARAMEX / FEDEX, TNT, UPS, etc., noi vă va ajuta să aranja internaționale de curierat expres și livra direct la adresa ta (ușă în ușă de serviciu)!În cazul în care mărfurile sunt livrate prin curier, cumparatorul trebuie sa plateasca taxe la sosire. 2. Înainte de semnarea contractului, cumpărătorul trebuie să verifice coletul / bunuri cu atenție înainte de a semna pentru mărfuri.Asigurați-vă că pachetul este în stare bună și apoi vopsea.Dacă nu există nici un prejudiciu, vă rugăm să luați o imagine, contactați local ARAMEX / DHL / Fedex imediat, cere pentru plângeri și cereri, amintiți-vă numărul de plângeri, și să ne contactați în termen de 24 de ore.Noi va vom ajuta.Să acorde o Atenție: Dacă adresa dvs. este o zonă de la distanță, va vom contacta pentru tine, ai nevoie pentru a adăuga 35USD suplimentare de livrare taxa de serviciu,dar dacă nimic nu ne-a răspuns în timp și să-l plătească,vom alege alt mod de transport maritim pentru tine și Este gratuit,cred că puteți înțelege.Despre Feedback-Ul: Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de pe server, după ce confirmați această ordine, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, iar noi va oferi, de asemenea, "perfect 5 stele", feedback-ul dvs. este foarte bun pentru magazinul nostru de important Multumesc.


Scrie o recenzie

Produse similare