10-40Lbs de Fitness Elastic Benzile de Rezistență Set Yoga, Antrenament Exercițiu Mini Trupa de Gimnastică Acasă Echipamente Prada de Formare Benzi de Sport


Etichete: sistemul de exercitii acasa, se potrivesc dota, banda k prada trupa, benzile de cauciuc de fitness, trupa rezista, sport top, sport femei top, echipamente de fitness pentru a coloanei vertebrale, sală de gimnastică acasă, trage coarda hip.

28.43lei 56.87lei
  • In stoc
  • w164908



  • Funcția: Cuprinzător Exercițiu De Fitness
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele Departamentului: FEMEI
  • Numărul De Model: YY-AP6219-KC
  • Cerere: Trage Coarda

1. Benzile de rezistență Includ: Fabricat din 100% latex natural.Ea vine în 4/5 rezistență diferite niveluri de rezistență: X-Lumină, Lumina, Mediu, Grele, și X-Grele.Acestea sunt potrivite pentru începători sau experimentați antrenament sportiv.

2. Antrenament eficient: Bucla Benzile de Rezistență crește eficiența dvs. de exerciții.Folosit pentru o serie de antrenamente, de la glute și hip activare, puterea de tehnici pentru a se integra perfect cu orice program de antrenament, cum ar fi Yoga, Pilates,etc.

3. Multifunctional: banda De rezistență set poate fi folosit pentru a exercita toate părți ale mușchilor, cum ar fi brate, piept, abdomen, fese, picioare și, de asemenea, utilizate pentru Terapie Fizica, Recuperare sau pentru a crește Mobilitatea.

4. Sala de sport-în-buzunar: Aceste benzile de rezistență ia puțin spațiu, astfel încât le puteți utiliza la domiciliu sau transporta pe drum, cum ar fi în birou, pe o vacanta, chiar pot genuflexiuni în timp ce vizionați TV preferate la domiciliu.


Www Igorek
2021-01-19
5/5
High quality fast delivery accuracy
Ferds8888
2020-11-25
2/5
The request was delayed for about 3 months

Scrie o recenzie

Produse similare