Sexy, Elegant Mini Chineză Qipao Uniforme De Scurtă Pachet Babydoll Lenjerie Cheongsam Porno Lenjerie Erotica, Costume De Deschis Sutien Rochie


Etichete: ansamblul lenjerie coquine, lenjerie sexy femei erot, china erotic, chineză erotic, china lenjerie sexy, ieftin lenjerie babydoll, lenceria transparent femeie, sexy qipao lenjerie, cheongsam, cheongsam dressup.

50.93lei 87.83lei
  • In stoc
  • w165400



  • Material: Poliester
  • Tip De Element: Baby Dolls
  • Utilizare Specială: Îmbrăcăminte Exotic
  • Decor: Buton
  • Numărul De Model: Y-CE011x
  • Nume De Brand: WOAIXDD
  • Model Tip: GEOMETRICE
  • Tesatura Tip: Sifon
  • Gen: FEMEI
  • Origine: NC(de Origine)

Show Rochie sau Șosete pe parcela

Informații Despre Produs:

Utilizare:Cadoul Perfect pentru Doamne sau Prietenii tăi.Grupa de vârstă:Adulți,Femei Rochie de Timp:timp Special cu el,Perfect pentru Pijamale, îmbrăcăminte de noapte, Noaptea Nuntii, luna de Miere, Ziua Îndrăgostiților, Aniversare, Mireasa Duș Cadouri, Lenjerie de Partid, Dormitor, Doarme sau Fiecare Noapte Fierbinte Caracteristică:Extrem de frumoasa si sexy Design : Sexy și confortabil Despre Dimensiune: Unul Mărime cu elasticitate buna, unul mărime se potrivește cele mai multe femei sau fete(XXS/XS/S/M).Dacă Înălțimea și Greutatea dumneavoastră în următorul interval, puteți alege O Dimensiune,o poți purta și va fi Foarte Sexy.

ÎNĂLȚIME: 150 ~ 172 CM = 5 picioare ~ 5 picioare 7 cm > GREUTATE: 40 - 62 KG = 88 - 136 Ibs Include : Rochie

Notă :Înălțimea și Greutatea trebuie să fie Proporțională.Dacă sunteți Supraponderal sau prea Subțire sau prea Mare.vă rugăm să ne Contactați în avans.Va vom Recomanda Marimea potrivita sau Stil pentru tine.

~~~PRODUS SHOW -~~~

1.Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate,de înaltă elasticitate,Pune-ți corpul într-o stare complet relaxat 2.Ultra touch netedă sentiment, fiecare harnic considerare de proiectare,se Concentrează pe o lenjerie de corp perfect pentru tine,te Face super sexy si seducatoare 3.Servi ca o îmbrăcăminte de noapte și, de asemenea, un stimulator sex kit pentru viata sexuala a cuplurilor 4.Sexy design la modă.Să ai o Pasiune noapte 5.Se va face curbe într-un mod măgulitor, te vei simti mult mai sexy și încrezătoare în ea.

Notă:

*Clienții ruși vă rugăm să completați numele complet pe nume destinatar. *Datorită diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. *Dacă aveți orice probleme,vă rugăm să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta,vă mulțumesc! *Se spală cu apă la temperatura sub 40 de grade parte, nu se clătește, atârna uscată, să interzică de albire.

După vânzare

[Despre Color], Toate imaginile sunt luate într-un fel, dar din cauza diferențelor de iluminare și dispozitive de afișare, poate exista o ușoară diferență de culoare!Total inacceptabil culoare pro vă rugăm să cu atenție cumpărături on-line! [Despre Dimensiunea Noastră dimensiunea standard este recomandat numai în conformitate cu dimensiunea specifică te rog cumpărătorii înșiși măsura schimb, decizia în mâinile cumpărătorului, vă rugăm să faceți o altă dimensiune bună comparație măsurători. [Despre Revine] se Întoarce de bunuri și înapoi curier dimensiunea problemei este cumpărătorii înșiși; se Întoarce calitatea de bunuri și înapoi curier angajamentul nostru. [Despre feedback-ul] satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


Wtfomgtfo
2020-12-12
4/5
as described although there is a minor defect

Scrie o recenzie

Produse similare