VOGVIGO din Lemn de boabe de Cafea Containere de Depozitare a Alimentelor Sticle de Boabe de Cafea Butoi Stocare Etanș Container de Lemn Cutie de Bucatarie


Etichete: container cafea masina, ceai lapte container, brânză de stocare, vrac container, cafea recipient vid, bucătărie, lenjerie de stocare, bunuri de depozitare a alimentelor, cutie rezistenta la socuri, cafea borcan, ika de stocare.

40.31lei 62.04lei
  • In stoc
  • w165937



  • Stil: Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi
  • Material: Lemn

Lemn De Boabe De Cafea Containere De Depozitare A Alimentelor Sticle De Boabe De Cafea Butoi Stocare Etanș Container De Lemn Cutie De Bucatarie

Caracteristici:

Dacă doriți să creați un incredibil ceașcă de cafea ai nevoie de fasole, care sunt mereu proaspete.Când ai lăsat neajutorat fasole expus la aer liber pot oxida.Evita oxidarea prin menținându-le departe de lumina, de umiditate, căldură și aer.

Ce Să caute într-un Container de Depozitare

Etanseitatea la aer - nu presupune că mai complicate dispozitiv cu atât mai bine va fi pentru dvs. de cafea prospețime.

Păstrarea fasole uscată - Orice recipient care face acest lucru va proteja, de asemenea, aceste prețioase fasole de la pericolele de lumină și căldură prea.

Această cafea colectorului este foarte util pentru persoanele care friptura de propria lor fasole care va scapa de toate aceste probleme, care ucide aroma de cafea, care te iubesc atât de mult.

Material:Lemn

Vid sigilate container etanș

Dimensiune:17.5X11.5 CM Mai mult decât suficient spațiu pentru a păstra un frumos stash dvs. preferate

Pachetul Inclus:

1 X container


Slesareva Olga
2021-02-01
5/5
Fast Pack dotarła from China wciągu two weeks

Scrie o recenzie

Produse similare