Wavlink 1Pair Wi-Fi, linie de Putere Ethernet Extender Kit Adaptor AV500 Mini PLC adaptor homeplug Rețea Powerline Adaptoare 300Mbps


Etichete: asus wifi powerline, plc-ul tp link, cabl ethernet, din plc, ethernet powerline, powerline ethernet 2, wifi router wi, kaspersky internet security 2020 cheie, trupa wavlink, primul kit de ajutor.

182.20lei 260.31lei
  • In stoc
  • w166918



  • RAM / Flash: PLC 16Mb / Wi-Fi 128Mb
  • Chipset-ul: AR7420+ MT7628KN
  • Tip: Powerline Extender
  • Consumul de energie: 5W
  • Numărul: 2 bucati
  • Pachet: Da
  • Antene: 2x3dBi Antene interne
  • culoare: Albastru & Alb
  • Buton: 1x Pereche 1xReset
  • led: 1xPWR, 1xPLC,1 x LAN, 1xWiFi
  • Origine: NC(de Origine)
  • Fuction: Pereche/Reset botton
  • Rata De Transmisie: 500Mbps
  • Numărul De Model: WLALIE2C-NWP502WM Linia de Alimentare
  • Produs: Linia De Alimentare
  • Interfață: 1 xLAN 10/100Mbps
  • Tehnologia modulare: OFDM
  • Certificari: FCC, ce, ROHS
  • Tensiune nominală/ requency /curent: 100V-240V 50/60Hz 0,1 a
  • Nume De Brand: WAVLINK

Produs Describtion

Wavlink 1Pair Wi-Fi, linie de Putere Ethernet Extender Kit Adaptor AV500 Mini PLC adaptor homeplug Rețea Powerline Adaptoare 300Mbps

Wavlink - Aduce Tehnologia la Viață

Cu tehnologia HomePlug AV, Powerline Extender Kit rapid și ușor de a extinde casa ta Ethernet prin prize de putere și în greu-la-ajunge la zone.Firele electrice instalate în casa ta, precum și de rețea fără fir sunt două moduri de a extinde dvs. de rețea, care vă oferă flexibilitate suplimentară atunci când conectarea la Internet dependente de dispozitiv, cum ar fi notebook-uri, tablete, telefoane inteligente, și console de jocuri mobile.

AV500 powerline wireless adapter kit, extender kit, 300Mbps, port Ethernet, wireless network extender + powerline

kit de adaptoare de rețea

Cum Funcționează?

Powerline Adaptorul de Rețea utilizează acasa linii electrice pentru a crea o mare viteză de rețea cu fir de-a lungul casa ta și apoi alte transmite semnalul de rețea la o priză electrică, creând o rețea fără fir.Asta este de a spune, extinde rețelele cu fir și wireless prin transformarea casa ta cabluri electrice existente într-o rețea de mare viteză.

Tehnologia HomePlug AV pentru o mai Rapidă Rată de Transfer

La NWP502WM utilizează standardul HomePlug AV , care poate crea o mai rapidă viteză de până la 500Mbps prin powerline,reduce rețea de interferență, utilizați criptare AES 128-bit.Este o alegere excelentă pentru un întreg acasă soluție pentru a conecta toate de rețea compatibile dispozitive, inclusiv Pc-uri și console de jocuri, IPTV, STB, NAS.

300Mbps Wireless N—Viteză Extinde Acoperirea Wireless

Cu viteze wireless de până la 300Mbps, utilizatorii pot extinde fără efort rețelele lor, prin intermediul lor de origine instalația electrică și difuza un semnal wireless la greu-la-ajunge la zonele lor de acasă sau de la birou.

Până la 500Mbps prin Cablu Viteza de Transfer

Cu ajutorul tehnologiei avansate HomePlug AV, la wavlink oferă utilizatorilor cu stabile, de mare viteză de transfer de date de până la 500Mbps.

Plug and Play

Nu este nevoie pentru a configura Kit din nou după ce inițial stabilit.Nu este nevoie pentru a configura sau a instala software-ul.Pur și simplu conectați Adaptorul și acesta va fi auto-conectați-vă afară de la cutie.

Dimensiuni compacte, în conformitate cu Design Ergonomic

Dimensiunea redusă powerline extender permite discret instalatii pe orice perete sau în spatele media center dulapuri, care oferă un mod sigur, fiabil și stabil de conexiune la Internet în locurile în care semnalele WiFi avea probleme pentru a ajunge la.Între timp, designul compact se potrivește cu mobilier acasă și să conectați fără a bloca alte prize.

Pereche Butonul de Usor de Securitate a Rețelei

Pur și simplu apăsați butonul Pair de pe adaptor, apoi puteți configura o hassle-free de rețea Powerline în câteva secunde, care permite o mai mare rețea de securitate și protecție a datelor cu one-touch 128-bit AES criptare.

Modul De Economisire A Energiei

Fiecare adaptor reduce automat consumul de energie cu până la 85 la sută, atunci când nu este în uz.

Port Ethernet

La NWP501WM oferă un port Ethernet pentru a conecta un dispozitiv cu fir, cum ar fi o consolă de jocuri sau smart TV, pentru a stabili o conexiune stabilă.

Suport Avansat de mai Multe mass-media de Optimizare

Utilizatorii pot alege tipul de trafic folosit -- Internet, Joc Online, Audio, Video sau VoIP va garanta clar, instant reproducerea de această cerere, chiar și atunci când alte aplicații rulează pe rețea în același timp.

Caietul de sarcini:

Tensiune nominală/ requency /curent:100V~240V 50/60Hz 0,1 a

Standard:IEEE 802.11 b/g/n

Banda de frecvență:2.4 GHz

Puterea de emisie:20DBm MAX

Sensibilitate:802.11 b: -93dBm /802.11 g: -73dBm / 802.11 n: -68dBm

Fără fir de Securitate:WPA-PSK/ WPA2-PSK criptare

Antene:2x3dBi Antene interne

Criptare:

HomePlug AV: criptare AES 128-bit

Wi-fi: WPA-PSK/WPA2-PSK Criptare

Standard și Produce:HomePlug AV, IEEE802.3, IEEE802.3u,IEEE802.3ab

WiFi, IEEE 802.11 n, 802.11 b/g

Ce e in pachet?

1 x Wireless Powerline AV 500 Extender

1 x Powerline AV 500 Adaptor de Rețea

2 x RJ-45 Cablu Ethernet

1 x Ghid de Instalare Rapidă

Notă:

-doar o singură piesă poate fi folosit de wireless.

- Evitați folosirea în aceeași priză electrică cu putere mare de electrocasnice, cum ar fi o mașină de spălat sau uscător, frigider, cuptor cu microunde, uscător de păr, sau unitate de aer condiționat.

- Pentru a primi semnal mai bun, conectarea într-un regular priza de perete, fără orice alte dispozitive este pe deplin recomandat.

- Datele pot varia în funcție de condițiile de rețea și de factori de mediu.

Cuvinte cheie de căutare: AV500 powerline wireless adapter kit, extender kit, 300Mbps, port Ethernet, wireless network extender + adaptor de rețea powerline kit,


Badui 147
2021-01-25
5/5
muy contento funciona perfectamente lo recomiendo llego antes de lo previsto todo genial
Frankieb47
2021-01-31
5/5
It works well and super fast delivery, really very happy
Yola Strydom
2020-12-24
5/5
conforme et marche bien
Vesna35i
2021-01-15
4/5
pensaba que el adaptador azul iba si o si en el lado del router y el blanco sin wifi en la otra habitación, pero probé instalarlos al revés y si que funciona la l blanco conectado al router y el azul con wifi en el comedor dando cobertura a todo el piso, estoy contento, ahora me gustaría conseguir uno o dos más (con wifi los dos) para dar cobertura a otras habitaciones, perfecto!

Scrie o recenzie

Produse similare