Puterea de purificare HiFi audio pentru PC, filtru de putere izolator de alimentare Pentru PC filtru PCI / PCI-E cam I4-009


Etichete: pci sunet, filtru de putere, audio auto, amplifi audio, filtru de putere hifi statele unite ale americii, dc filtru de putere, ursuz, filtru audio, hifi de putere filtru de linie, hifi sursă de alimentare liniară.

182.97lei 261.40lei
  • In stoc
  • w167243



  • Putere Maximă Per Canal: NICI O PUTERE
  • Pachet: No
  • Canale: 1
  • Numărul De Model: PC filtru PCI / PCI-E cam
  • Nume De Brand: Kaisaya

puterea de purificare HiFi audio pentru PC, alimentare

Manual produs: PC HI-FI de putere filtru de card poate îmbunătăți în mod eficient calitatea de ieșire de la placa de sunet,utilizate în Principal pentru alimentarea cu energie filtrare,Izola unda interferențele și zgomotul de înaltă frecvență cauzate de ridicat echipamente de putere (cum ar fi placa grafică) pe PC, sistem Hi-Fi,Asigurați-up pentru defecte cauzate de utilizarea de PC-uri de comutare de alimentare pentru placa de sunet.Caracteristici Produs: 1.Produsul foloseste originale importate componente electronice pentru a asigura mai stabil produs de calitate și mai multe rezultate remarcabile. 2.PCI-E 1X este compatibil cu PCI-E 8X / 4X / 2X sloturi. 3.Puteți comuta între PCI-E16X și PCI-E1X prin schimbarea poziției de spații (a, B). 4.Compatibil cu PCI Express 1X / 2X / 4X / 8X / 16X interfețe și PCI Express 1.0 / 2.0 / 3.0 standarde. 5.Adăugat plin de culoare Led-uri: două grupuri de Led-uri pot controla independent culori, 7 diferite culori RGB, și puteți alege, de asemenea, pentru a opri Led-uri. 6.Dimensiune 16 * 7CM În termeni de îmbunătățire a performanței, este să vizeze în special cele de mare putere high-end grafică cărți (PCI-E16X dispozitive), responsabil de interferență și de purificare de echipament audio.De înaltă frecvență de unda mecanism de blocare îmbunătățește experiență audio-vizuală de externe USB dispozitive audio.

Pachet:

1 x Bord de Alimentare


Scrie o recenzie

Produse similare