B SWISH - BMINE DE BAZĂ CURBA DE GLONT VIBRATOR AZALEA


Etichete: glonțul jucărie, arma, glonțul nerf, arma cu glont, tatuaje dentare, pandantiv glont, glonț de plastic, pistol de jucărie, glonț de pistol, glonțul apă.

76.31lei
  • In stoc
  • w167314



  • Obscene Imagine: No
  • Origine: ES(Origine)
  • Tip De Element: Vibratoare
  • Nume De Brand: bswish

Clasic, simplu, discret și conceput pentru placere, B drăguț Clasic Curba de 7,5 cm este un versatil și în stil Clasic, masaj, perfect pentru toate nivelurile de experienta.

Din cauza dimensiunii sale, Bcute Clasic Curba este incredibil de discret, își vârf curbat și soarele unghi este ideal pentru stimularea clitorisului, sfarcurile, glande sau orice zona erogena vrei.

Acest masaj are un unic și robust forma, care permite o mare precizie și este foarte liniștită, ceea ce face perfect pentru case comune.

Său dur de bază este ușor de a apuca.

! Perfect pentru incepatori!

Acesta este fabricat din silicon hipoalergenic, care este non-poros, non-agresiv material pentru organism, și incredibil de senzual la atingere, ca acesta este încălzit rapid pentru a ajunge la temperatura corpului, menținând în același timp o textura matasoasa.

La Bcute Clasic Curba ar trebui să fie utilizat cu apă de bună calitate pe bază de lubrifiant.

Bcute Clasic Curba oferă; Vibrații avans Pulsează Silicon matasos si neted Măsurători; 7.5 cm x 2.3 cm insertii.Submersibile/se potrivesc pentru Spa sau duș

Acesta funcționează cu o baterie AA, care nu sunt incluse pe care le puteți găsi în secțiunea bateriei.


Akasha Fp
2021-01-04
1/5
I didn't get it.

Scrie o recenzie

Produse similare