400ml Dozator de Săpun Utile Senzor Inteligent Touchless prin Galvanizare Dezinfectant Dispensador Automat Lichid Pentru Bucatarie Baie


Etichete: senzor de mișcare dozator sapun lichid, senzor inteligent dozator de săpun k9, senzor dozator de săpun transparent, senzoriale baie dozator de săpun, senzor dozator sapun de aur, reîncărcabile dozator sapun senzor, smart adjustible dozator de săpun, senzor dozator de săpun de metal, 2020 senzor dozator de săpun, senzor automat de culori dozator de săpun.

56.22lei 92.14lei
  • In stoc
  • w167768



  • Dozator Sapun Lichid Tip: Automate Dozator De Săpun
  • Material Principal: Alte
  • Caracteristică: Dozator Sapun Lichid
  • Numărul De Model: dozator de săpun

Caracteristici: Automata

Dozator de săpun, cu un built-in senzorul poate identifica în mod automat închis mână și dă săpun lichid.Nu este nevoie să apăsați butonul de mâinile ude, puteți obține săpun lichid rapid și eficient. 5cm este cel mai bun senzor de distanță.Pune-ți mâinile sub priza pentru un timp, apoi dozator de sapun va elibera 1 ml de săpun lichid de fiecare dată.

Fereastră transparentă design

Dozatorul de sapun este proiectat cu o fereastră transparentă pe corpul său, care este convenabil să-ți arăt în interiorul volumului de săpun lichid în timp real, evitând săpun lichid scurt problema.

Alimentat de la baterie

Dozatorul de sapun este alimentat de patru bucati baterii AAA(nu sunt incluse), nici o limitare a cablului de alimentare, care este convenabil de a plasa orice loc doriți.

Aspectul simplu

Dozatorul de sapun este fabricat din materiale de înaltă calitate ABS, rezistent și durabil, care deține mult timp folosind durata de viata.În plus, distribuitorul de sapun este modelat simplu stil minimalist, la modă și clasic.

Domeniul de aplicare

Dozatorul de sapun este larg potrivit pentru restaurant, hotel, bucatarie, baie, spital și așa mai departe, disponibil de a deține alcool, handwhashing lichid, sampon, sapun lichid, etc.

Caietul de sarcini:

Tip: dozator de săpun

Cantitate: 1 buc

Material: ABS + componente electrice

Culoare: alb/aur/argint/lumina mahon/ mahon întunecat

Senzor: senzor IR

Capacitate: 400ml

Baterie: 4* AAA(nu sunt incluse)

Dimensiuni: 22.5*9.2 cm/ 8.84*3.62 inch(D*H)

Net greutate: 260g/ 9.17 oz

Pachet:

1* dozator de săpun

1* manual de utilizare

1* cutie pachet

Lista de ambalare

1* dozator de săpun

1* manual de utilizare

1* cutie pachet


Scrie o recenzie

Produse similare