50PCS M4.8*(6-30) mm oțel inoxidabil cap înecat tip închis Mandrină Nitul Unghii Pop-Nituri pentru Mobilier Mașină de Aeronave


Etichete: cuțit magnet, Nit dimensiune, aluminiu nit, aeronave de oțel, aeronave lanț, tigaie din aluminiu set, Nit, nit instrument, pistol pentru nituri, Nitul.

40.11lei 54.92lei
  • In stoc
  • w169277



  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Numărul De Model: GB/T 12616
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Caietul de sarcini: M4.8

Descriere

M4.8 GB/T 12616 din Oțel Inoxidabil de tip Închis Nituri Oarbe Cu Pauză Trage Dorn cu cap Înecat Cap Materiale:Oțel Inoxidabil Tip:Inchis/Sigilat End Nit Dimensiuni: M4.8 Tip Cap: Îngropat Capul Caracteristică: Pentru a preveni scurgerile de lichid și vapori.Mare extindere capacități de comun puternic. 100% mandrină de retenție.Mai mare de forfecare și rezistența la tracțiune.Rezistență superioară la coroziune și la alte tipuri de metal.Nituri oarbe au un dorn, care ajută introduce nitul și se rupe după inserție.Aplicații: utilizate pe scară Largă în construcții, automobile, nave, aeronave, mașini, aparate, echipamente electrice, mobilier, etc. Adecvat în special pentru nituire ocazii în cazul în care nu este convenabil de a adopta obișnuit nit.Pachetul inclus: 50 de pc-uri de tip Închis Nitul

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să aprinde de 5 stele,5 stele înseamnă foarte mult pentru noi, produsele comercializate de noi sunt 100% originale.Orice întrebare de mai jos vă cunosc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, veți primi răspuns prompt și cel mai bun solution1.Produs Defect 2. Produs Deteriorat 3. Produs greșit 4. Livrarea Cu Întârziere Vă mulțumesc foarte mult.Au o viață bună.

Sfaturi

Am accepta cu amănuntul, en-gros, picătură de transport maritim, și produse personalizate.Daca ai comenzi mari sau cerințe speciale, vă rugăm să ne contactați, atunci putem oferi discount în mod corespunzător.NIT este una dintre cele mai bune brand în China,suntem de recrutare agent local, bine ai venit să ne contactați pentru a discuta despre cooperare și dezvoltare comune.


Scrie o recenzie

Produse similare