Portabil Automat De Pescuit Float Automată, Cârlig De Pescuit Declanșator Electronic Geamandură De Pescuit Float Dispozitiv Rapid De Pescuit Bobber Set


Etichete: simplu pubg declanșa, chrono trigger, mikado, daiwa lexa, comutator de declanșare, colac inot, moonwalk, declanșator mobil, pește float, float.

14.32lei 22.37lei
  • In stoc
  • w171965



  • Origine: NC(de Origine)

Portabil Automat De Pescuit Float Automată, Cârlig De Pescuit Declanșator Electronic Geamandură De Pescuit Float Dispozitiv Rapid De Pescuit Bobber Set

Descriere: După peștele mușcă cârlig, trage peștele în mecanism, utilizați primăvară de primăvară departe, repede, desen de linie, automat cârlig de pește gura, reduce funcționare pește.

Lungimea subline poate fi ajustată prin spațiu fasole, și subline poate fi adăugat plumb drop pentru a obține de jos, metoda de pescuit.

Acest float este fabricat din material de înaltă calitate prin prelucrarea fină și design, cu avantajele de puternic și durabil.

Aceasta este o complet automat plutitoare de pescuit, o gamă largă de utilizatori se poate adapta la o varietate de pește, aduce confort mare pentru activitățile de pescuit.

Acest plutitoare plumb este fabricat din materiale ecologice, non-poluante, nu degajă substanțe toxi atunci când este utilizat în apă.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Automate de Pescuit Float

Material: Otel Inoxidabil,EVA

Culoare: Negru, galben

Dimensiune: 20 x 4cm

Notă:

- Ar putea fi o eroare mică de dimensiune pentru manual de măsurare.

- Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Lista de ambalare

Pachetul include:

Set1: 1 x Automat de Pescuit Float

Set2: 1 x Automat de Pescuit Float + Cablu


Scrie o recenzie

Produse similare