Noi 12V 38mm Electrică de Carburant a Pompei de Transfer Ulei de Apă Transfer de Realimentare Pompă Submersibilă Pentru Diesel Pompă de Apă Auto Motocicleta


Etichete: diesel barbati, brânză gel polish, 12v electric al pompei de ulei, de joasă presiune pompa de benzina, pompa de ulei, pompa de ulei pentru pompare, compresor auto, baterie pompa de benzina, pompa apa, Pistol De Uns.

14.64lei 19.81lei
  • In stoc
  • w174282



  • Fluxul:
  • Dimensiune:
  • Motor De Curse Curent:
  • Caracteristici Speciale: Alte
  • culoare:
  • Schimb Numărul Parte: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Altă Parte Numărul: Alte
  • Înălțime Element: 15cm
  • Material:
  • Maxim Pompă Cu Curent De Funcționare:
  • Tip De Material: Din Oțel Inoxidabil
  • DC: 12V
  • Plasarea pe Vehicul: Alte
  • Numarul Parte: Alte
  • Element De Lungime: 3.8cm
  • Lățime Produs: 3.8cm
  • Articol Greutate: 0.35kg
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China

Caracteristici:

1. Portabil submersibile pompa de ulei cu performanță stabilă.Complet sigilate și izolate condiție.

2. Greutate redusa, usor de instalat si transportat.

3. Firul este de 3 metri lungime și diametrul pompei gura este de 16 mm.

4. Potrivit pentru mare de recoltat, mașini agricole, mașini de inginerie, de mare roată de tractor și așa mai departe.

Descriere:

MATERIAL: Combustibil Pompa de Transfer este fabricat din oțel inoxidabil, greu de rugina, care este materiale non-toxice, anti-coroziune și durată.Se poate transfera de ulei, combustibil, apă sau alte lichide ușor și în condiții de siguranță.

ELEMENT DIMENSIUNE: pompa adoptă DC 12V/24V DC motor, pune-12v plug într-o baterie de masina sau o bricheta, mai degrabă decât ștecherul într-o priză.

INFORMAȚII de BAZĂ: este majoră și practice de piese de schimb pentru masina ta în timp ce conduceți pe drum, potrivite pentru orice motor mic de alimentare și de gaze transferul de urgență.

UTILIZARE: roșu click este de a conecta polul pozitiv, negru click este de a conecta polul negativ.Aveți nevoie pentru a conecta în mod corect pozitiv și polul negativ.este foarte ușor de utilizat și poate reutiliza de mai multe ori, economic și foarte practice.Pompa este proiectată pentru motorină și partea de jos a pompei trebuie să fie complet scufundat în lichid atunci când este folosit.

Caietul de sarcini:

Culoare: Argintiu

Material: Otel Inoxidabil

Dimensiune: 38 x 38 x 150mm

DC 12V

Motor de Curse de Viteză: 8500r/min

Curse Cu Motor De Curent: 0.2 A

Maxim A Pompei De Funcționare Curent: 1.5 A

Debit: 12L/min

Lungime cablu: 0,3 mm⊃2;X300cm

Tub Diametru: 16mm

Lift Distance: 1.5-2m

Pachetul Inclus:

1 x Electrică de Carburant a Pompei de Transfer

Notă:

1.Atunci când funcționează, în primul rând ar trebui să pună curat pentru pompa diesel in mijlocul pentru diesel găleată, nu permite gol operațiunea de încărcare.

2.Vă rugăm să acorde o atenție la capacitatea de încărcare de găleată când pompa este în funcțiune,să nu depășească capacitatea de încărcare.

3.Pompa este strict interzisă pomparea benzină, alcool și alte lichide inflamabile.

4.Confirmați utilizarea de tensiune de alimentare și pompa de combustibil marcarea tensiune este constantă, tensiunea toleranța de + 5%, să acorde o atenție la pozitiv și polul negativ.

5.Nu mai mult de 20 de minute fiecare folosind timp, oprește-te pentru 10-15 minute, pentru a continua să utilizeze, să acorde o atenție la locul de muncă continuă pentru o lungă perioadă de timp.

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Deci, vă rog, nu deschide orice litigiu sau să ne dea neutru sau Feedback-ul neutru

2. dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru după ce primiți , vă rugăm să ne contactați în primul rând, va vom oferi o soluție satisfăcătoare la ultima

1.Noi nu facem responsabili orice , dar ne-ar ajuta să scrie un nivel inferior pentru a vă ajuta să evite ,

2.De obicei, vom minim, pentru a evita , dar din cauza diferitelor politici în diferite țări, nu putem controla acestei condiții, astfel încât cumpărătorii ar fi plătit pentru unii .

3.Cumpărătorii pot să ne lăsați un mesaj pentru a ne spune cât de mult doriți să, atunci când plasați comanda, ne-ar face cu ea ca mesajul tău.

1. Vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plată, nu ar responsabili orice rambursare că nu oferă dreptul de adresa(inclusiv detaliate adresa, numărul de telefon ), tot pachetul va fi trimis cât mai repede posibil.

2.În mod normal, v-ar lua la pachet la 10-35 de zile, dar Rusia, Brazilia ar putea nevoie de 15-60 de zile, dacă nu ai primit pachetul în 60 de zile, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne-ar returna integral banii.

3. EMS și DHL vezi nu sunt reale costurile de transport.Real costul de transport maritim este mult mai puțin decât costul de transport maritim vezi.Vă rugăm să ne contactați în stația de scrisoare, vom ajusta prețul pentru tine.


Domracheeviba
2021-01-14
5/5
The delivery is fast and the quality is good.I try it for now on works good. I hope it will last long. Thank you
Uprav Fto
2021-01-19
5/5
Todo bien, esperare a probarla para dar mayor información pero estéticamente se ve robusta, falta ponerle la manguera y conectarla a una batería para ver si puede succionar.

Scrie o recenzie

Produse similare