Golf Vânătoare Telemetru Digital 7X Laser Monocular Telescop cu Laser Range finder Portabile 250 de Metri Distanta de Metru


Etichete: bandă cu laser, clubul de golf, hunt telemetru, newport laser power meter, golf laser crosa, golf titleist, 90 telescop finder, range finder golf ft, golf sunat finder, laser pune golf.

77.25lei 81.32lei
  • In stoc
  • w174868




Descriere:

Lasa 250 de Metri Digital 7x Laser Range Finder teste de la distanță pentru timpul de golf sau de vânătoare.Acesta oferă exacte măsurarea vitezei și a distanței.O abatere ușoară, la îndemână și portabil.

Caracteristici:

Două-Funcția de Metru Distanță: Cu verde mod, puteți testa distanța de la gaură cu ușurință.Cu modul normal, puteți măsura distanța dintre tine și țintă. 250yds Gama de Măsurare: Asigură că nu vei fi niciodată în afara intervalului țintă, care este dispozitivul care jucătorii de golf de utilizare pentru a determina distanta de la puncte fixe, cum ar fi de pavilion, verde sau un pericol. Măsurarea precisă: 7X mărire și +/- 2 yds precizie, eliminarea inutile presupunerile de distanțe. Comutare Între Metru (m) Și Yard (yd): Convenabil pentru tine de a citi rezultatele de măsurare. O gamă largă de Aplicații: în Afară de golf, puteți utiliza, de asemenea acest rangfinder în camping, vânătoare și chiar și în construcții.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Metru Distanță Culoare: Argintiu Tip: Telescop Monocular Max.Distanța de măsurare: 250yds(1yds=0.914 m) Mărire: 7 Obiectivul Diametru: 18mm Diametru ocular: 12mm Precizie: +/- 2 yds Rezoluție: 13 Câmp DE Vedere: 7.8° Alimentat De: 2 x CR2032 Baterii Buton Oprire automată: După Non-funcționare de 60 De ani Dimensiune: 94×50×38mm

Pachetul Inclusiv:

1 x Metru Distanță 2 x CR2032 Baterii Buton 1 x Carpa 1 x Manual de Utilizare

Notă:

1.Unitatea de afișat distanță este aceeași cu cea pe care ai intrat. 2.La rangfinder automat power off după non-funcționare de 60 de ani.


Zhenek Al
2021-02-10
4/5
Nice pipeline. The only thing is that all distances are in yards

Scrie o recenzie

Produse similare