Natrol Yohimbe Bark -- 500 mg - 90 Capsule


Etichete: mg zr, mg 90 servo, oamenii yohimbe, biotina păr, musca, colagen în capsulă, biotina, parul vitamina, japonia copac, masina mg.

109.63lei 137.05lei
  • In stoc
  • w175965



  • Tip: pește
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: NOI(de Origine)

Natrol Yohimbe Bark Descriere

Plante naturale pentru Sexuală Masculină Sănătate și Vitalitate

Natrol® Yohimbe Bark 500 mg este o planta naturala, care este benefic pentru sănătatea bărbaților.

• Ajută la promovarea vigoarea sexuala

• Derivat din scoarta de Yohimbe copac, de obicei găsite în Africa de Vest

Direcții

Ia 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu o masă.Nu depășiți doza recomandată.Gratuit De Lapte, ouă, pește, crustacee crustacee, nuci, arahide, grâu, soia, drojdie de bere, arome artificiale, adaos de zahăr și conservanți.

*Aceste declarații nu au fost evaluate de Food and Drug Administration.Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.

Supliment Fapte Portie: 1 Capsula Portii per Container: 90 Cantitate Pe Portie % Valoarea Zilnica Extract Yohimbe [Pausinystalia johimbe (coaja)] 500 mg * *valoarea Zilnică nu este stabilită.Alte Ingrediente: culoare Caramel, gelatină, fosfat dicalcic, maltodextrină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.Avertismente

Consultați-vă profesionist de asistență medicală înainte de utilizare dacă aveți sau suspectați o medicală conditoin sau de a lua medicamente prescrise.Nu utilizați acest produs dacă aveți un istoric de boli de ficat, boli de rinichi, hipotensiune arterială, boli de inima, diabet zaharat sau boli cronice de inflamare a prostatei.Nu utilizați acest produs dacă luați un inhibitor MAO.Acest produs nu este recomandat pentru utilizarea pe termen lung.Întrerupeți utilizarea și consultați medicul dumneavoastră dacă amețeli, tremurături, nervozitate, palpitații, sau recurente dureri de cap sau insomnie apar.Nu utilizați dacă sunteți sub vârsta de 18 ani.

Ambalajul produsului pe care îl primiți poate conține detalii suplimentare sau pot diferi de ceea ce este prezentat pe site-ul nostru.Vă recomandăm să vă referință informații complete inclus cu produsul înainte de consum și să nu se bazeze exclusiv pe detaliile prezentate în această pagină.

Transport:

Am expediat în întreaga lume, dreptul la ușa dumneavoastră.

Vă rugăm să permiteți-3 - 7 zile lucratoare pentru transport să fie efectuată după ce plata a fost primit.Livrarea se va lua în mod normal, 2-12 zile lucrătoare de către EMS, și 14-21 zile lucrătoare prin China Post Air Mail.

Contactați-Ne:

Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați un mesaj.Ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil.

Despre Feedback-Ul

Apreciem clienții noștri și am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor, astfel încât să putem rezolva problema.


Scrie o recenzie

Produse similare