Câine de companie de Unghii Polizor Electric Unghiera Nedureros Instrument de Labe de Unghii Dropshipping Intretinere Reîncărcabilă Cat Cutter USB Trimm I2L4


Etichete: jucării pentru animale de companie dropshipping, câinele unghii tăiere, câinele mire, pisica câine de unghii, email câine cuie, tuns caini, cat de unghii foarfeca, cuie masina de tocat, exercițiu de unghii, electrice de tuns de unghii.

18.47lei 34.86lei
  • In stoc
  • w176137



  • Material: ABS
  • Tip: Câini
  • negru: USB de Încărcare
  • Tip De Element: Nailclippers
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere Produs

Negru este de Încărcare USB(inclus), Alb este de 2 x AA 1.5 V Baterii(Nu sunt incluse)

Caracteristici:

E o baterie reîncărcabilă animale de companie de unghii instrument de slefuire.Nu este nevoie să înlocuiți bateria din nou și din nou.Este nevoie de doar 3 ore pentru a încărca și poate fi utilizat aproximativ 3 ore continuu.

Aveți posibilitatea să tăiați și să mire animale de companie de unghii de unul singur, nu trebuie să plătească mai mulți bani la frizer mai.

Noastre nail polizor este fabricat cu Diamant Pic Polizor, care asigură o putere puternic și de mare viteză de rotație, eficient tăiați unghiile animalului tau de companie într-un timp scurt.Nu înlocuiți polizor nevoie.

Vin cu un cablu micro USB.Puteți încărca toate Micro USB Dispozitive.

Polizorul are două capace de protecție.Puteți utiliza, în funcție de animalele de companie dimensiunea și caracteristicile de unghiile lor.Tundere și modelare, precum și netezirea dur cuie pe câini, pisici, iepuri și păsări.Nu vă faceți griji cu animalul tau de companie va avea de suferit.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Baterie: baterie de Litiu

De încărcare: USB de încărcare

Intrare: AC 100V-240V 50HZ / 60HZ

Ieșire:5V / 700MA 1.5 W

Timp de încărcare: 3 ore

Durata: 3 ore

Cablu de Încărcare USB Lungime: 102cm / 40 în

Pachetul Inclus:

1 x Electric animale de Companie de Unghii Polizor

Cum Să Utilizați:

Pasul 1: Porniți polizor și arată-l la animalele de companie, să-l miros, pentru a asculta vocea, tăiați doar unul sau două cuie la un moment dat, toate acestea pot ajuta la reducerea fricii.

Pasul 2: Utilizați mașina de tuns să taie ușor un pic de animalul tau de mult timp parte de unghii.

Pasul 3: Alege cele mai potrivite port pentru animalele de companie.Portul 1 este potrivit pentru dimensiuni mici animale de companie; Port 2 este pentru mari și mijlocii; Port 3 (partea sa) este potrivit pentru slefuire rapida.

Pasul 4: Deține polizor cu una dintre mâini, care deține animale de companie tampoane cu cealaltă mână, a pus unghii într-un port, apoi începe să se pisa.

Pasul 5: scoate capacul de plastic în sens invers acelor de ceasornic direcție, porniți-l și curățați cu grijă suprafața unghiei polizor cu radiera, hârtie sau o cârpă pentru a elimina unghii pulbere.

Pasul 6: foloseste fișier pentru a netezi unghiile lor.

Sfaturi:

Dacă este prima dată pentru animale de companie de a utiliza unghii polizor, este recomandat ascuțite unghia sau lung piese de uzura ar trebui să fie măcinat în primul rând, dar nu prea mult, pentru a evita cauzează sângerare.

Pentru siguranța animalului, aceasta nu ar trebui să fie mai mult de 5 secunde, pentru o durată de timp, și să fie conștienți de a regla intretinere unghi pentru animale de companie poloneză unghiile.

Vă mulțumesc pentru atenție, Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.


Scrie o recenzie

Produse similare