Sertizare Rj45 Tool Kit Pentru CAT5/CAT6 Lan Tester de Cablu de Rețea Instrument de Reparare Cablu Utp Tester Cleste Sertizare Crimper Plug Clema PC


Etichete: conector rj45, pește de rețea, comun rj45 cat6, sertizare rj 45, de sex feminin rj45 crimper, cabl rețea tester, simplu de rețea, multimet, tester de retea, crimper pentru crimps.

98.24lei 122.81lei
  • In stoc
  • w176310



  • Nume De Brand: DESCHIDE-SMART
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: 7HH58585

100% de brand nou și de înaltă calitate

COMPLET de ÎNTREȚINERE a REȚELEI de INSTRUMENTE CONVENABIL PENTRU MUNCA TA: 11-în-1 trusa include un clește de sertizare, tester de cablu de rețea, cuțit pentru dezizolat sârmă, plat /cruce șurubelniță, clește dezizolat cuțit, punch-down tool și conectori RJ45.

REȚEA PROFESIONALĂ CRIMPER, a ECONOMISI TIMP ȘI EFORT, pentru a ÎMBUNĂTĂȚI CONSIDERABIL EFICIENȚA de LUCRU: 3-in-1 de sertizat/tăiere/dezizolat, care este bun pentru RJ-45, RJ-11, RJ-12 conectori, și potrivite pentru Cat5 si Cat5e cablu cu 8P8C, 6P6C și 4P4C prize.

MULTI-FUNCȚIA de TESTER de CABLU PENTRU TESTARE TELEFON SAU CABLURI de REȚEA: Pentru RJ-11, RJ-12, RJ-45, CAT5, CAT5e, 10/100BaseT, TIA-568A/568B, LA T 258-O;

DESIGN PERFECT: Conceput pentru utilizarea cu linii telefonice de testare, alarmă, cabluri, cabluri pentru calculator, interfon linii și firele de la difuzoare funcții.

PORTABILE ȘI CONVENABIL INSTRUMENT de SAC PENTRU transportul peste tot: kit-ul este în siguranță într-un instrument convenabil sac, care poate preveni produs de la daune.Puteți să-l utilizați la domiciliu, birou, laborator, dormitor, magazin de reparații și în viața de zi cu zi.

Caracteristici:

Complet de întreținere a rețelei de instrumente convenabil pentru munca ta;

Rețea profesională crimper, a economisi timp și efort, pentru a îmbunătăți considerabil eficiența de Lucru;

Multi - funcția de tester de cablu pentru testare telefon sau cabluri de rețea;

Portabile și convenabil instrument geantă pentru a fi purtat peste tot.

Quanti

ty: (alte accesorii demo in poza nu sunt incluse!)

Notă:1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include:

1 x Cablu Crimper:

Potrivit pentru Cat5, Cat5e, și Cat 6 cablu cu mufe 8P8C; Mare pentru cablu și telefon de instalare și orice alte cabluri electrice de lucru.

1 x Tester de Retea:

Puteți testa în mod corespunzător dublu-cabluri răsucite, între timp, poate judeca greșit conexiune, scurt-circuit și circuit deschis.

1 x Sârmă Stripteuză Cutter:

1 x Sârmă Pumn în Jos de Impact Instrument:

Rezistent la uzura capului de tăiere,mai rapid hit module, jumper rafturi

2 x Negru Multi Funcția de Sârmă Stripteuză & Cutter:

Sârmă stripteuză bulit în trei lame, benzi RG59/58/56/62/63/3V2V/4C/5C cablu coaxial De repede;benzi de tăiere UTP/STP rețea

1 x Șurubelniță și 1 x Șurubelniță Phillips

4 x 8P8C conectori de cablu, 4x 6P telefon conectori de cablu,4x K1 terminal de conectare, 4x Cristal cap conector linie dreaptă

1 x Conector de Cablu Cutie

1 xTool Sac


Scrie o recenzie

Produse similare