Potrivit pentru Ford Explorer 2012 2013 Fagure cu Ochiuri Cu Lumini LED-uri de Curse Grill


Etichete: fagure de miere led 3d, a6 c7, Fagure Cu Ochiuri, ford explor, abs fagure de miere, grill mondeo, ford kuga grill, nv350, ford kuga fata, grila fata ford focus.

660.63lei 825.78lei
  • In stoc
  • w176845



  • Nume De Brand: TTKPparts
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Curse Gratare

Potrivit pentru Ford Explorer 2012 2013 2014 Fagure cu Ochiuri Cu Lumini LED-uri de Curse Grill

Caracteristică:

1. Ușor de instalat și de frumos aspectul exterior

2. Bazat pe mai multe niveluri de procesare;

3. Nu rugina, si nu se decoloreaza;

4. Design excelent și frumoasă;

5. Pentru a face masina ta mai stereoscopic sens, mai eye-catching, și de a lua farmec unic

Sfaturi:draga Mea clienti, - ai ales pe mine,amândoi alege serviciul meu,Avem încredere unul în altul,așa că, dacă ai să îndeplinească orice problemă,vă puteți conecta cu noi în primul rând,nu face litigiu,totul se poate

afacere de comunicare,includ delieved timp.Comunicarea aduce fiecare alte mai aproape.Prea mulți vă mulțumesc pentru tine draga mea clienți.

**Contactati-NE>>>>>>>>>>>

- Dacă nu este mulțumit cu produsul, Contactati-ne pentru înlocuire sau de restituire, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a te face fericit.Nu fii rapid pentru a deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ!!

Atunci când semnează pentru primire, clienții trebuie mai întâi să inspecteze bunurile înainte de a semna de primire.

Dacă compania expres nu sunt de acord, ei pot deschide pachetul la compania expres pentru a verifica dacă produsele sunt deteriorate sau nu.Scurgere, falduri, stoarcere.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați direct pentru consultare.Rezonabil refuzul poate permite cumpărătorului de a menține în condiții de siguranță sosirea mărfurilor cu zero pierderi.

Dacă primirea este semnat, se indică integritatea mărfurilor.Nu vom mai lua responsabilitatea.Cumpărătorul va fi responsabil pentru costurile poștale ocazionate de returnarea și schimb de prelucrare.


Kemal2195
2020-12-25
5/5
awesome thanks

Scrie o recenzie

Produse similare