Frumusete-Emily V Gâtului De pe Umăr Rochii de Seara Lungi 2019 Paiete fara Bretele Final Formale Rochie de Petrecere Vestidos de fiesta


Etichete: rochie de femeie, nunta rochii de seara lungi de lux 2020, cina rochie, sling șifon rochie lunga, lo rochie de seara, rochie de domnisoara de onoare, halat femei, buykud florale rochie, rochie ladi, rochie cu trenul scurta fata lunga spate.

183.01lei 261.44lei
  • In stoc
  • w1780



  • Silueta: O-LINIE
  • Material: Poliester
  • Ocazie: Seara Formale
  • Nume De Brand: Frumusete-Emily
  • Maneca Stil: Fără mâneci
  • Imagini Reale: Da
  • Decor: Dantela
  • Built-in Sutien: Da
  • Decolteu: V-Neck
  • Tip De Element: Rochii De Seara
  • Numărul De Model: BM102502
  • Tren: Curtea De Tren
  • Talia: Naturale
  • Tesatura Tip: sequin
  • Lungime maneca(cm): Fără mâneci
  • Element De Moda: Print Floral
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime

Măsurarea Atenționări

Dacă doriți pentru a personaliza rochia, vă rugăm să oferi măsurători în graficul de mai jos!

1. Bustul:__________

2. Talie:_________

3. Hip:__________

4. Umăr la umăr:______

5. Umăr la podea (cu pantofi pe):________

6. Înălțime ( de la partea de sus a capului la podea, fără pantofi):_____ Dacă nu știți cum să măsoare vă rugăm să ne contactați.Notă :Dacă aveți nevoie de alte culori, vă rugăm să alegeți "Alte culori" sau "Multi Color" opțiune de culoare, apoi se lasă numărul de culoare în ordine notă.Dacă aveți orice îndoială vă rugăm să ne contactați prin mesaj instrumente.

Stil Diversitatea

Am ajuns la o strânsă colaborare cu diferite rochie produce, garantând mare colectie de stiluri pentru clienții de selecție.

Foto Real De Fotografiere

Suntem luați fotografiat pentru fiecare nou stil în propria noastră/cooperativi' studio in fiecare sezon

Rochie De Personalizabil

Bucurați-vă de obiceiul nostru de croitorie servicii pentru mai bine de montaj!Nunta si rochii formale cu personalizate opțiune pe pagina de produs sunt personalizabile în afară de regulate de dimensiuni de la 2-26W.

Modele Unice

Posedă o echipa de designeri creativi, ne-am construit propriile noastre branduri (Miama pentru Nunta Dreses si Rani pentru Rochii Formale).Până acum, am proiectat peste 600 de stiluri, care sunt exclusiv de la Milanoo.

Amendă De Calitate

Cu o echipa de croitorese calificate, suntem capabili de a utiliza cele mai bune tehnici de producție pentru a crea rochia ta.

Pret Mare

Prin livrarea de rochii direct de la fabrică la client, avem costuri și cheltuieli operaționale controlată la cea mai mare prelungi, asigurând clienții noștri obține cea mai mare valoare din produsele noastre. 1. Rochie De Proiectare 2. Model 3.Croitorie 4. Pliuri Încrețire 5. Cusut 6. Sub Apăsarea 7. Ștrasuri din mărgele 8. Top Apăsarea A. oferim Gratuit e-Mail de Aer și transportul Maritim Accelerate, cum ar fi DHL,EMS,DPD,UPS,FEDEX și așa mai departe.De obicei, va dura aproximativ 3-5 săptămâni de Aer e-Mail pentru cele mai multe țări.Timpul de expediere pentru unele țări ca Brazilia,Rusia,Chile,Afraic țări va fi mai mult mai mult decat alte counrties , în Jur de 60-90 de zile prin China post.Cele mai eficiente de curierat vor fi aplicate(DHL,UPS,FEDEX,TNT,EMS,EQUICK,etc.).În timpul de vacanță speciale cum ar fi Chineza Festival, Vacanță,Sărbătoare Națională,timpul de expediere va fi un pic mai mult.

B. taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport .Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a licita/cumpara..A. Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la "Favorite" lista.B.Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la plata.Sperăm că vă veți lăsa, de asemenea, feedback-ul pozitiv și de 5 stele, DSR, dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și serviciu.C.Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback Redus , astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.D.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj, va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore ( cu excepția weekend și de sărbători).O.Ai 7 zile dupa ce ai primit rochia să se întoarcă.B.Vom percepe 20%-30% repopula taxa pentru non-calității se întoarcă.C.Returnare ar trebui să fie plătite de către cumpărător pentru non-calității problema.( Problema dimensiunea nu aparțin problemă de calitate) C. vă Rugăm să ne oferi numărul de urmărire, motiv specific pentru a se întoarce și ID-ul.D.Dacă doriți să modificați elementul( Stoc Produse Numai ), vom reship un nou produs, atunci când primiți returnarea pachetului.E.Aici oferim gratuit modificare pentru care nu se potrivesc.De asemenea, ne asumăm responsabilitatea pentru reship de transport de marfă.F.Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru o s-a dovedit o problemă de calitate.


Kajju419
2021-01-24
5/5
I was really suprise when I got this dress, oh... I really love it.
Fxox Nsk
2021-01-14
1/5
Poor quality product, the brightness is falling all. Arrived with almost 2 months late. Not recommend.
Dthvbi09
2021-02-07
1/5
no puedo valorar X que no me ha llegado el pedido es una estafa

Scrie o recenzie

Produse similare