Geană Cutie De Depozitare 5/10 Straturi De Machiaj Organizator Gene False Lipici Palet Titularul Altoire Extensie A Genelor Machiaj Instrument


Etichete: fard de pleoape palet, cutie organizator machiaj, eu lash extension, cosm, fard de pleoape palet, extensie gene consumabile complet, paiete machiaj titular, mare de gene cutie, arcyrlic machiaj de stocare, unic de evidențiere machiaj.

109.75lei 219.50lei
  • In stoc
  • w178224



  • Dimensiune: 16 x 10.4 x 13.2 cm (6.3 x 4.1 x 5.2 inch)
  • Procesul de fabricație: Masina De Facut
  • Banda Genelor False: Alte
  • Tip De Element: Gene False
  • Origine: NC(de Origine)
  • False Tip P: Alte Gene False
  • Cantitatea: Geană Cutie De Depozitare
  • Fals P Lungime: de mai sus 1,5 cm
  • Gene False Material: Alte
  • Gene False Stil: Alte
  • Nume De Brand: zwellbe
  • Numărul De Model: D070419 Geană Cutie De Depozitare
  • Gene False Fel: Extensie A Genelor

Geană Cutie de Depozitare 5/10 Straturi de Machiaj Organizator Gene False Lipici Palet Titularul Altoire Extensie a Genelor Machiaj Instrument Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate.De lungă durată, materiale, durabil și stabil.Potrivit pentru a depozita gene și instrumente. 5/10-strat de design, de mare capacitate și utile.Un instrument perfect pentru saloane de frumusete profesionale.Caietul de sarcini: Tip de Element: Geană Cutie de Depozitare Material: Acril Cantitate: 1 Bucată Lista de Ambalare: 1 buc x Geană Cutie de Depozitare ATTETION: Genele NU sunt inclusiv Nota: 1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare și de acolo vor fi de culori diferite și diferite de afișare, vă rugăm să înțelegeți.Multumesc.

Vă rugăm să fie informat cu amabilitate că culorile element primiți pot fi diferite de imaginile de pe pagina de produs.Vă rugăm să înțelegeți că imaginile sunt numai pentru referință și ar trebui să facă culoarea de produsul real ca standard. 1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2. Comenzile vor fi procesate în termen de 48 de ore.Veți fi informat on-line odată ce acesta este livrat și informații de urmărire, de obicei, va fi actualizată în termen de 72 de ore. 3. Prețul Total este mai mic de 10 dolari,numărul de urmărire nu poate fi monitorizată, pentru că nu este redister.Te rog nu deschide un litigiu în 60 de timpul de livrare.Preț Total mai mult de 10 de dolari, numărul de urmărire ar putea fi urmărite.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 4. Toate Lichid/Pulbere/Încărcat mărfuri va avea 45-60 de zile lucrătoare pentru cele mai ării.(America de sud va avea 60-120 de zile de lucru.) Alte bunuri va dura 30-45 de zile lucrătoare pentru cele mai ării.(America de sud va avea 45-90 zile de lucru.) 5. Dacă pachetul nu sosirea în 60 de zile (America de Sud 90 de zile),va vom returna sau retrimite , deci te rog nu deschide dispute în cazul în care pachetul nu ajunge înainte de această dată.Sperăm că să ne contactați cu privire la orice întrebări despre comanda dumneavoastră în loc de a da feedback neutru sau negativ, sau deschiderea unui litigiu, care nu va fi de ajutor pentru rezolvarea problemelor.Dacă sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv cu 5 stele și ne recomanda altor clienti.Multumesc!!!!!Q: Cât timp este nevoie pentru a primi?A: va dura 30-45 de zile lucrătoare pentru cele mai ării.(America de sud va avea 45-90 zile de lucru.) Î: există prețuri en-Gros?A: Da, desigur, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi,vă mulțumesc.Q: Despre DROP SHIPINGP O: en-Gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros, noi va oferim dicount dacă ne contactați înainte de plata Pentru dropp de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și nu va lăsa nici o informație despre noi, dacă nu-ți place.

Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul "My Favorite" lista.

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să lăsați un mesaj, dă-ne ,va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore și, de asemenea, face tot posibilul pentru a rezolva problema.Ar trebui să aveți orice alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi întotdeauna cu cele mai bune servicii și produse.


Ydgjn964
2020-08-19
5/5
Great quality, packed very well, fast shipping , perfect
Pavilariveros
2020-10-22
5/5
I'm just delighted, the goods came in a month. Everything is whole, there are no breakdowns.
Tsmarko1
2020-10-22
5/5
Great quality, quick shipping to Ireland. Highly recommended!!! I love it !!!
Rockstarbrad
2020-12-09
5/5
Solid material, good quality. Free in a month. Honest price. Seller recommended!

Scrie o recenzie

Produse similare