Micro-val Plăci pentru Hrănire Copil 4-Pack 7.28 inch Paie de Grâu Farfurii Desert Degradabile Sănătos Tacamuri Farfurie pentru copii Bab


Etichete: sakura house placa, negru antena, antena frunze, fel de mâncare, paie de grâu set de plăci de, plăci de servire, împărțit dieta placa, placa, drăguț placa, teva sănătos.

36.90lei 49.87lei
  • In stoc
  • w178556



  • Forma: RUNDA
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • model: Solid

Proiectat cu economie de spațiu de stil și netedă, margini rotunjite, lumina să dețină și în condiții de siguranță pentru utilizare; robust și durabil, nu vă faceți griji că se poate rupe o dată care se încadrează în jos!

UTILIZĂRI MULTIPLE: poate fi sănătoase feluri de mâncare la cină pentru copiii dumneavoastră pentru a avea fructe, salate, paste, noddles și gustări.

Notă:

1. Rezistență la temperatură ajunge până la 120Celsius.Nu lua orice mâncare fierbinte peste 120Celsius.

2. Nu pune plăcile în Micro-val, mașină de spălat vase și cuptor cu excepția cazului în care vă puteți asigura că temperatura este mai mică decât 120Celsius și de timp păstrat în ele.

culoare:Bej, roz, albastru, verde

Material:paie de Grâu

dimensiune:18.5 cm

Conținutul Pachetului:

4*Gustare placa

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este de /- 1-3cm.


D Georgiev
2020-09-23
3/5
Plates small

Scrie o recenzie

Produse similare