5.5 inch cu Touchscreen pentru Xiaomi Hongmi Note 4 Telefonul Parte Inlocuire Touch Screen Redmi Note 4 Lentile de Sticlă Exterior Panoul Frontal


Etichete: display j120f, 30w panou solar, panoul de xiaomi redmi note 4, j100 ecran tactil, ascend g7, redmi 4 senzor, note4 ecran, redmi 4 prim-touch, redmi 4 atingeți, afișare notă.

23.92lei
  • In stoc
  • w178629



  • Numărul De Model: Pentru Xiaomi Redmi Note 4
  • Dimensiune: 5.0 inch
  • Calitate: 100% De Brand Nou
  • Control De Calitate : Testat Unul Câte Unul
  • LOC DE ORIGINAL: Guangdong, China (Continentală)
  • Compatibil Marca: Xiaomi
  • Ecran: ≥5"
  • Tip: Ecran Tactil
  • culoare: NEGRU&ALB&AUR

5.5 inch cu Touchscreen pentru Xiaomi Hongmi Note 4 Telefonul Parte Inlocuire Touch Screen Redmi Note 4 Lentile de Sticlă Exterior Panoul Frontal

Stimate client: Noi oferim servicii atât în limba rusă și engleză.Orice întrebare pls nu ezitați să ne contactați.Suntem mereu aici pentru a ajuta!!!Caracteristici: 1. Control de calitate: Toate Pentru Telefon Mobil ecran lcd și touch display verificarea ansamblului de echipa noastra de profesionisti QC 2. Ambalare: pachet pentru touch screen este antistatic sac, apoi se pune într-o pungă cu bule sau o cutie mica 3. Timp de livrare: timp de Plumb este de 3 sau 5 zile 4. Model produs: putem oferi toate tipurile de piese de schimb pentru telefoane mobile și tablet pc 5.Produce de garanție : oferim 6 luni garantie

Q: Garanții?

A: Toate produsele de 6 Luni de garanție.

B:toate produsele sunt testate de lucru bine înainte de expediere,vă Rugăm să ne contactați în TERMEN de 3 ZILE de la primirea coletului, dacă sunteți nemulțumit de produsele (poze Reale si alte dovezi trebuie să fie dat),va vom oferi Înlocuire/Rambursare în cazul în care elementul nu este conform descrierii.

C:toate produsele sunt testate de lucru bine înainte de expediere,vă Rugăm să ne contactați în TERMEN de 3 ZILE de la primirea coletului, dacă sunteți nemulțumit de produsele (poze Reale si alte dovezi trebuie să fie dat),va vom oferi Înlocuire/Rambursare în cazul în care elementul nu este conform descrierii.

D:Pentru Înlocuire, taxa de returnare vor fi plătite de către Cumpărător Și Vânzător va plăti înlocuire de transport maritim.

Q: Cum să-i spuneți care partea de Ecran care aveți nevoie pentru dispozitivul dumneavoastră?

O: LCD Numai: Dacă imaginea de sub sticla se sparge și panoul tactil este NU, atunci ai nevoie doar de un LCD.

B:Ecran Tactil Digitizer: Dacă atingeți partea de sus a panoului de sticlă sau de sus este crapat sau rupt dar imaginea sub ea este bine, atunci ai nevoie doar de Panoul Tactil.

C:Ecran Complet cu Touch Panel LCD: Dacă partea de sus panou tactil este rupt și lcd imagine este fie lichid negru sau crăpat ai nevoie de un ecran complet.

Q: de Ce ar trebui să ai Încredere în M-yang?

A: Noi vindem doar produse de înaltă calitate, clienții nu vă faceți griji cu privire la calitatea produselor noastre.Avantajele noastre sunt de Bună calitate și servicii de Top.Suntem sinceri/responsabil si Echipa de profesionisti.

Q: Poate fi livrat pentru țara mea?

A: putem livra elemente de 99% de țări din lume.dacă țara dumneavoastră nu poate fi selectat de pe www.antena1slobozia.ro , pls Contactati-ne.

Q: Cum de a Rezolva probleme?

A: Orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă www.antena1slobozia.ro centrul de mesaje sau Alte metode,(whatsapp/wechat 0086-15915951034) etc...Satisfactia Dumneavoastra este cel mai important, trebuie să ne rezolve problemele tale de bine.

Despre Noi

M-Yang INTERNATIONAL TRADE LIMITED (www.m-yang.net) a fost fondată în anul 2010 a fost implicat în vânzarea de produse inteligente.telefoanele mobile inteligente piese(display lcd,touch screen,cablu flex,carcasa,capacul din spate pentru iphone,Samsung,Zbura,Huanwei,xiaomi,meizu,lenovo,Digma,explay,bq etc.) și mașina camera(DVR)de vânzări.


Scrie o recenzie

Produse similare