Feibin Lega pe Sintetic Coada de cal de Extensie de Păr Coada Părul Lung și Drept Temperatură Ridicată de Fibre de Păr pentru Femei B43


Etichete: păr uman coada de cal, ali naturala a parului, culoare coadă lungă clip, coada de cal, coada de cal allrun păr, parul, fecioara ponny tail, fan panasonic, afro coada de cal meșe, Vulpea Coada.

19.89lei 28.43lei
  • In stoc
  • w178972



  • Nume De Brand: feibin
  • Atașament: Clip-In
  • Greutate Unitate: 100g/bucata
  • Material De Calitate: Temperatură Ridicată De Fibre
  • Articole per Pachet: 1 Singura Bucata
  • Tip De Culoare: Culoare Pură
  • Textura: Drept
  • Poate Fi Permed: Da

Coada de cal Extensii de Par Lungime: 24" (60cm) Greutate: Aproximativ 100 g de tip Par: 100% Rezistent la Căldură Fibre Tip de extensie: Cravata de Căldură prietenos: Da de Aplicare: Ușor de do-it-yourself applicati de Culori:6 culori poate fi ales 100% Premium tongable fibre cu o cârpă moale, natural touch și o mare buclă de retenție.Efectuează astfel de păr uman, Fashion Idol 101 naturala 101, un high-tech de fibre recent dezvoltat care efectuează remarcabil ca fir de păr uman.

1.De ce lungimea nu este la fel ca descriere?

Măsurăm lungimea parului atunci cand parul se întinse la drept, ondulat curl și textura părului va fi mult mai scurt

în comparație cu parul drept, să acorde o atenție la faptul că înainte de a cumpăra, vă Mulțumesc!

2.De ce culoarea nu este la fel ca descriere?

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.

Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

3.Ce greutate nu este la fel ca la descriere?

Pentru că produsul nostru a fost făcut de mașină, este normal că va exista 5-10g de eroare.

4.De ce are parul meu a devenit încâlcit?

Părul va deveni încurcat din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, apă sărată și nu pieptene (pieptene dinte larg) din păr de zi cu zi.

Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, și dacă este posibil, de două ori pe săptămână ar fi mai bine.

Puteți folosi hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai multe sugestii.

5.De ce scutură părul?

După ce noul produs a fost produs, nu va avea un păr plutitoare pe ea, astfel încât atunci când primul venit, păr plutitoare va cadea, sper că te-ar putea înțelege.

6. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5stele dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să simt freeto să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


Leandrones
2021-01-21
5/5
Хороший хвост. Густой красивый, не лезет. И очень похож на натуральный волос)))

Scrie o recenzie

Produse similare