Unisex Frumusețea Femeilor Culoarea Părului Styling Păr, Vopsea de Culoare Creta Temporar Non-toxice de Păr DIY Petrecere Vopsea Stilou Creioane colorate pentru Par


Etichete: perie creta, de colorare a părului temporar, mobilier marker, perie vopsea cretă, de colorare a părului pen, pen temporar culoarea parului, vopsea de păr, creta vopsea pentru pictura, luminoase fire de păr de culoare, stabilo.

44.30lei 68.14lei
  • In stoc
  • w179064



  • Cantitatea: 24buc sau 36buc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Ingredient: Vopsea De Păr
  • Numărul De Model: A61
  • NET WT: 50g
  • Licență De Producție: a27
  • Tip De Element: Culoarea Parului

Descriere:

1. Parul cretă veni cu un aplicator unic, care vă permite să pur și simplu perie pe culoarea în cazul în care doriți să apară!

2. Nu mai mult de-a face cu stilouri murdar sau compacte care se năruie și rupe!

3. Vopsea de culoare gratuit, fără mănuși - Ușor, vopsea de culoare din partea de sus pentru a termina.

4. De cretă de păr creme va lasa parul moale si usor de gestionat odată aplicat, și nu lipicios și rigid ca și alte produse de acolo.

5. Parul creta crema este mare pentru oricine care iubește manifestare off lor individualitate, fără costul de saloane scumpe.

Cum Să Utilizați:

Pasul 1: se Pulverizează un 1-inch secțiune de păr cu apă.Nu aveți nevoie pentru a absorbi întregul fir, du-te cat de sus vrei culoarea să fie.

Pasul 2: Răsuciți părul, culoarea pe parul tau cu una dintre păr cretă recomand alegerea aproximativ trei culori, și pune-o într-un moment în părul tău.Începe cu cea mai ușoară umbră în primul rând, deoarece, după cum puteți vedea, culoarea devine tot mănuși și veți termina cu un murdărit versiune de aceeași nuanță pe tot parcursul dacă te duci întuneric la lumină.

Pasul 3: Așteaptă-ți părul să se usuce la aer.Aceasta este partea cea mai grea, dar o necesitate pentru PĂR CRETA pentru a atașa la parul tau.

Pasul 4: cu Ajutorul unui ondulator sau apartament fier de călcat, du-te peste fiecare culoare strand.Aceasta stabilește culori în părul tău, astfel încât acesta va dura mai mult.Apoi perie și stil cu toate acestea, în mod normal ar fi!

Caietul de sarcini:

PREMIUM CRETA PIEPTENI 24 sau 36 LUMINOASE COLORS8 Folosi doar o singură culoare sau combina mai multe pentru un mixt sau aspect stratificat.Ușor să se amestecă și se amestecă culorile.

INSTANTANEU CULORI de PĂR funcționează foarte bine pe orice culoare de păr.Inteligent proiectat pieptene aplicatoare da un aspect frumos.Ușor de utilizat la domiciliu.Nu salon de vizita este necesar.Perfect pentru petreceri, cluburi, festivaluri, și distractiv de cosplay.

În condiții de SIGURANȚĂ PENTRU PĂR datorită FDA a Aprobat ingrediente.Premium temporar culoarea părului spala complet cu apă și șampon.Creta este solubil în apă și non-alergenic.Nu va deteriora parul.

ARATA PARUL MOALE SI CURGE chiar și atunci când se aplică o mulțime de culoare.Se aplică de culoare, apoi perie-ți părul.Acesta va fi natural și plin de corp, nu rigid sau lipicios.Vei fi mândru de felul în care arăți.Se așteaptă o mulțime de complimente.

Pachetul Inclus:

1X culoarea Parului

Note:

1. Vă rugăm să nu intre în ochi.

2. Acesta poate fi spălat pe față.

3. După vopsire, se poate decolora, vă sugerăm să porți haine închise la culoare.

4. E mai bine să se spele culoare înainte de culcare, astfel încât să nu pentru a obține culoarea pe perna.

5. Aplica cu ușurință la lumina parul, mai ales în gri și părul blond.Dar este un pic dificil de culoare negru sau maro-părul, astfel încât aveți nevoie să repetați de mai multe ori pentru rezultate mai bune.

6. Copiii sub 3 ani și femeile gravide sunt interzise de a utiliza.

Jiangsu EUBO Co.,Ltd este un profesionist de unghii produse de companie.EUSCI este propriul nostru brand și avem fabrica noastra,produsele noastre au o calitate mai mare dar mai mic preț.Acceptam, de asemenea, picătură de transport maritim și comenzi vrac,bine ai venit să ne contactați oricând!


Scrie o recenzie

Produse similare