Set manichiura Xiaomi unghiera Cinci Piese Set (MJZJD002QW)


Etichete: cutter xiaomi, copii manichiura xiaomi, oficial xiaomi, mijia, set manichiura mijia, xiaomi mijia 5pcs portabil unghii, xiaomi aparate manichiura, kit manicur, pedicur set, xiaomi set manichiura mașină.

81.60lei
  • In stoc
  • w179313



  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Cantitatea: 5 Bucati
  • Nume De Brand: Xiaomi
  • Greutate: 145g
  • Dimensiune: 65x104x17.3mm
  • Carcasa Din Material: Plastic ABS
  • Tip De Element: Set & Kit

Set manichiura Xiaomi MiJia unghiera cinci piese set

O miniatură și set elegant creat pentru călătorii de afaceri.Set manichiura include mașină de Tuns, foarfece manichiura, pila de unghii si penseta.Toate accesoriile incluse in set sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate și sunt stabilite într-un antișoc ABS caz.

Oțel de înaltă calitate

Instrumente set manichiura Xiaomi MiJia unghiera cinci piese set este fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil de înaltă calitate 30 cr13, 20 cr13 și 12 cr13 semne, ei nu se estompeze și nu-și pierd proprietățile de tăiere pentru o lungă perioadă de timp.

Dimensiuni compacte

Set manichiura Xiaomi MiJia unghiera cinci piese set are o dimensiune compactă și nu ocupă mult spațiu.Miniatură și elegant, acest set a fost creat în primul rând pentru turiști.După toate, vreau procesul de auto-ingrijire pentru a fi estetice și confortabilă chiar și pe drum.

De mare impact ABS caz

Caz Xiaomi MiJia unghiera cinci piese set este fabricat din plastic ABS.Datorită combinației de акрилонитрильных și бутадиеновых link-uri cu stiren, ABS plastic este rezistent la șocuri și elastic.În orice caz, va dura mai mulți ani reflectă individualitatea și caracterul proprietarului, de-a lungul istoriei sale de călătorie.

O miniatură și set elegant creat pentru călătorii de afaceri.Set manichiura include mașină de Tuns, foarfece manichiura, pila de unghii si penseta.Toate accesoriile incluse in set sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate și sunt stabilite într-un antișoc ABS caz.

De înaltă calitate din oțel de Scule set manichiura Xiaomi MiJia unghiera cinci piese set este fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil de înaltă calitate 30 cr13, 20 cr13 și 12 cr13 semne, ei nu se estompeze și nu-și pierd proprietățile de tăiere pentru o lungă perioadă de timp.Dimensiuni compacte set Manichiura Xiaomi MiJia unghiera cinci piese set are o dimensiune compactă și nu ocupă mult spațiu.Miniatură și elegant, acest set a fost creat în primul rând pentru turiști.După toate, vreau procesul de auto-ingrijire pentru a fi estetice și confortabilă chiar și pe drum.

De mare impact ABS caz la Caz Xiaomi MiJia unghiera cinci piese set este fabricat din plastic ABS.Datorită combinației de акрилонитрильных și бутадиеновых link-uri cu stiren, ABS plastic este rezistent la șocuri și elastic.În orice caz, va dura mai mulți ani reflectă individualitatea și caracterul proprietarului, de-a lungul istoriei sale de călătorie.


Scrie o recenzie

Produse similare