AVAGO AFCT-5705PZ 1300nm SFP fibra optica module


Etichete: adaptor ftdi wiki, FIBRE, blade fusion, optica stripper, epon, fibra de router, fm transmitt, sfp, fibra optică led, plastic cu fibre optice.

73.22lei
  • In stoc
  • w179468



  • Original: Da
  • Stoc: Ca Fotografie
  • Numărul De Model: AFCT-5705PZ
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: SMTE

Te rog Cam stiu

Bine ati venit la SeeMe Technology Co., LTD

Notă: vă Rugăm să contactați dacă ai BOM lista, sau nu ai putut gasi numere de o parte de la magazinul nostru online.Avem o multime de stoc care nu a putut încărca toate acestea on-line.

Vă mulțumim pentru alegerea SeeMe Technology Co., LTD

Plata: Serviciul Escrow

Dacă aveți unele întrebări cu privire la plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

1. Vă rugăm să verificați adresa dvs. înainte de a finaliza plata.Dacă doriți pentru a face orice schimbare, vă rugăm să ne contactați.

2. Un număr de urmărire va fi update de pe www.antena1slobozia.ro o dată articolul dvs. este expediat.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale, impozite sau taxe care sunt de la țară.Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați biroul local vamală sau noi.

3. Dacă nu primiți coletul în termen de 30 de zile, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor.Va vom raspunde cu 24 de ore.

1. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

2. Dvs. de cinci stele feedback-ul pozitiv este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat dacă nu sunteți mulțumit pe produsul sau serviciul nostru, va vom oferi cel mai bun mod de a rezolva problema.

3. Dacă nu ați auzit de la noi în termen de 24 de ore, vă rugăm să verificați mesajele din căsuța de e-mail.Și încercați să ne contactați prin intermediul Comerțului Manager, e-Mail, sau telefon.Suntem mereu aici pentru a face noastre cele mai bune pentru tine.Să ne construi o viață sănătoasă, pozitivă și prosperă Ali comunitatea împreună.


Scrie o recenzie

Produse similare