Tabloul de Bord masina stand Telefon 720 de Grade Reglabile, GPS Auto Clipuri Titularul Ascunse de Parcare număr de Telefon Mobil, masina stand Suport


Etichete: suport auto, tabloul de bord mat renault, tabloul de bord gps-ul titularului, universal gps titularul motocicleta, gps-ul titularului de motociclete ktm, suport auto telefon, tabloul de bord masina titular, E170, suport gps tomtom moto, acceptă gps tomtom.

21.36lei 61.02lei
  • In stoc
  • w179649



  • Cerere: GPS
  • Nume De Brand: miling
  • Origine: NC(de Origine)

Acesta este primul complet reglabil cu suport pentru telefon, care se va potrivi orice unghiuri de vizualizare!CARACTERISTICI: Triple Rotire Ajustare Gratuit!Utilizarea de ultimă triple design pivotant pe drum pentru a regla și a vizualiza dispozitivele dvs. la cel mai confortabil unghi posibil!

Îmbunătățită Dual Primăvară Clasping!Echipat cu un avansat dual mecanism cu arc , alunecare-dovada pad va menține dispozitivul în mod constant a avut loc, indiferent de cat de accidentat unitatea este!

Cu o singură mână Operabil!Folosesc acest telefon de montare cu o mână de montare pe bord masina!Ține o mână pe volan în timp ce găsirea direcția în condiții de siguranță, folosind această aplicație la îndemână telefonul muntele!

La Îndemână Pliabil Număr De Înmatriculare!Cu un build-in, numărul de înmatriculare, acest telefon muntele să-ți arăt când numărul de parcare!La designul pliabil permite să ascunde numărul dvs. cu ușurință într-o singură mișcare !

Compatibilitate Universală!Acest suport pentru telefon functioneaza perfect pentru toate dispozitivele de la 3 la 7 inch .Duo design de rotație permite să utilizați telefonul în direcție verticală sau orizontală liber!

Aplicabile Pentru Autoturisme Și Acasă!Puternic cleme funcționează pentru orice suprafete plane!Simțiți-vă liber pentru a utiliza această montare în mașină sau acasă !

CAIETUL de sarcini: Dimensiuni: 12.5* 10* 11.3 cm Materiale: ABS, oțel armat aliaj Greutate: 188 g

PACHETUL INCLUDE: 1* Masina de 720 de Grade Rotire suport pentru Telefon


Scrie o recenzie

Produse similare