AFI 3SD-1A Dual de Prindere Gimbal Ocupa cu Joystick-ul de Control Material de Aliaj de Aluminiu pentru AFI VS-3SD 3-Axis Gimbal Stabilizator


Etichete: 2 axa joystick, 3 pin joystick, b50kx2, gimbal prindere, dual de prindere, se arunca cu capul mâner dublu, afi stabilizator, mâner dublu mini, joystick-ul de montare, xnox unul.

253.10lei 414.93lei
  • In stoc
  • w179650



  • Pachet: Pachet 1
  • Numărul De Model: 3SD-1A
  • Gimbal Tip Accesorii: Muntele
  • Compatibil Gimbal Brand: AFI
  • Nume De Brand: Kingjue
  • Compatibil Model De Gimbal: VS-3SD
  • Greutate (g): 770

Caracteristici:

Potrivit pentru AFI VS-3SD 3-axis gimbal, care poate fi montat pe 3/8" camera șurub de gimbal mâner.

Echipat cu gimbal pe dual de prindere gimbal mâner, iluminat sarcini pe brațe, de a face dumneavoastră de fotografiere mai profesionist și stabil.

Joystick-ul cablu de conectare poate fi conectat cu gimbal se ocupe și de AFI VS-3SD 3-axis gimbal.Convenabil pentru a controla gimbal prin intermediul joystick-ul din dreapta barei.

După desfășurarea gimbal manevrat, se poate în mod constant pus pe o masă pentru a utiliza.

Puteți seta unghiul corespunzător între laterală a brațului și pliabil brațele prin ajustarea șuruburilor de blocare.

Realizate din inalta rezistenta din aliaj de aluminiu, foarte rezistent.Adopta design anti-derapare, de asemenea, confortabil pentru prindere.

Caietul de sarcini:

Brand: AFI

Model: 3SD-1A

Compatibilitate: Pentru AFI VS-3SD 3-axis gimbal

Element Greutate: 596g / 21oz

Pachetul Dimensiune: 39.5 * 12.5 * 6cm / 15.6 * 4.9 * 2.4 în

Greutate pachet: 768g / 27.1 oz

Lista De Pachete:

1 * Lateral Brațul cu 1 Pereche de Braț Pliabil

1 * Stânga Barei De

1 * Mâner Dreapta Bara

1 * Joystick Conexiune Prin Cablu

2 * M6 Șurub

1 * 1/4" Camera Cu Șurub

1 * Adaptor Telefon

1 * Cheie Hex

Plata:

1. www.antena1slobozia.ro accept Escrow/ card de Credit.

2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină, dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

Livrare:

1. Am expediat de la www.antena1slobozia.ro adresa lui numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în www.antena1slobozia.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2. Ca de obicei, vom trimite pachetul în termen de 2-3 zile după ce vom primi plata.Și vă rugăm să păstrați legătura odată ce ați plasat comanda.

3. Dacă locuiți într-o zonă de la distanță și te-am ales transport gratuit, vă rugăm să ne permit să schimbați articol să fie livrat prin Posta.După ce ați plasat comanda, înseamnă că acceptați această prevedere.Mulțumesc mult pentru înțelegere.

4. Dacă alegeți transport gratuit, ne va păstra dreptul de a schimba compania expres.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produse este inspectat.

5. Vă rugăm să rețineți că, cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Returnare și rambursare:

1. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare.

2. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică.Vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

Garanție:

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.antena1slobozia.ro!

Feedback-ul:

1. Scopul nostru este: Clientul este chiar pentru totdeauna.

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.


Scrie o recenzie

Produse similare