100buc Tag-uri Personalizate din Plastic de Securitate Haine Legături Brand Atârnă Eticheta Tag-uri Pantofi Sigilii 300mm/11.8 Logistica Sigiliu


Etichete: plastic de etanșare, sigiliu de securitate categorie, securitate capace de plastic, tag-uri legături, elementele de transport gratuit sub un dolar, etichete din plastic, tag-uri numere, logo-ul personalizat, negru cablu acoperi, 1 zip tie.

69.11lei
  • In stoc
  • w180205



  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: SL-52FC

★Cald Solicită

1. Plastic, sigilii de conținut pot fi personalizate gratuit.Dacă doriți să imprimați ceva pe tag-uri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2. Dacă vă face direct un ordin, fără a ne contacta, va primi număr de serie tag-uri.

Tip: Reglabile Sigiliu De Securitate

Material: PP

Dimensiune: 300mm (11.81")

Tag Dimensiune: 85mmx25mm (3.35"x0.98")

Culoare: Galben/Verde/Albastru/Roșu

Avantaj: sigiliu de Securitate, ferm, ușor pentru a bloca, izolație bună, nu este ușor de îmbătrânire, rezistență bună.

1. Sigilii de unica folosinta sunt de a furniza securitate pentru a preveni alterarea, asigura produse de la intrare neautorizată.Odată blocat, acesta nu poate fi deschis decât dacă-l rupe.

2. Sigiliile noastre sunt realizate din polipropilenă de înaltă densitate pentru o mai mare durabilitate.Cu Laser de imprimare, în mod clar la roșu și niciodată nu se estompeze.Bandă netedă am nici o uzura sau margini aspre pentru daunele produse utilizatorilor.

3. Haine categorie este de 300mm (11.81") lungime totală și toate din plastic construcție dintr-o bucată.Puteți rca-up sigiliul în funcție de cerințele dumneavoastră.

4. Aplicarea pe scară largă pentru a trage-tite de sigilii de securitate: camioane, remorci, containere, rezervoare de combustibil, de vagoane, de putere, incinte, tote cutii, saci, extinctoare, etc.

Pachet:

100buc Plastic, Sigilii de Securitate


Scrie o recenzie

Produse similare