Jacquard Birou Stretch Spandex Huse Anti-murdar Calculator Scaun Scaun Capac Detașabil Huse Pentru Scaun Scaune de Birou


Etichete: canapea extensibilă, mat tabl, scaun de bucatarie, silla gamer metal, scaun de copil, set de terasa, mobilier dormitor, sac de fasole, fotoliu modern, decor acasă.

54.31lei 108.61lei
  • In stoc
  • w180602



  • Nume De Brand: QLHTIME
  • Material: Dantela
  • Utilizarea: Scaun De Plajă
  • Stil: Simplu
  • model: Simplu Vopsit
  • Numărul De Model: Scaun de birou acoperi
  • Setați Tipul: Da
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere Produs

Jacquard Birou Stretch Spandex Huse Anti-murdar Calculator Scaun Scaun Capac Detașabil Huse Pentru Scaun de Birou Scaune de design de Moda,100% Brand Nou ,de Înaltă calitate!Material: 90% poliester 10% spandex Pachetul Inclus: 1 BUC Scaun Mărime de cel Mai Potrivit Scaun: Înălțime Spate: (S)50-58cm;(M)60-69cm;(L) 70-80 cm Latimea spatelui: (S)45-55cm(M)45-55cm;(L)50-60cm Lungime Spate: (S)40-48cm;(M)42-52cm;(L)45-55cm Lățime Șezut: (S)45-55cm(M)45-55cm;(L)50-60cm Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.Vă Rugăm Memento 1.Manual de măsurare 1-4cm de eroare este admisibilă 2.dacă vrei o altă dimensiune,vă rugăm să ne contactați 3.rapid de transport maritim, transport gratuit nu înseamnă că nu este nevoie să plătească suplimentar Personalizate 4.altă țară dimensiune este diferit ,vă rugăm să verificați înainte de a cumpăra 5.din cauza transportului pe distanțe lungi problemă ,produsul va fi un pic de ori,produsul nu atât de plat ca imagine,dar nu afectează utilizarea 6.nici o vânzare cu amănuntul, dacă vrei să o vânzare din nou sau ca și Cadou ,vă rugăm să cred despre ambalare problema 7.Având în vedere că diferența între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului .Va garantam ca stilul este același așa cum se arată în fotografii. 8.care nu se poate alege, de la culoare Buton, vă rugăm să ne contactați.

DESPRE PLATĂ 1)Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.DESPRE TRANSPORT 1. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.


Inthira Patt
2021-01-15
5/5
Perfect Fit
Diavolo Jlar
2021-01-01
5/5
Simple exquisite, dressed stamp
Khmer Star Soul
2021-02-02
5/5
rapide

Scrie o recenzie

Produse similare