INJORA 1BUC cutie de Viteze din Metal Muntele Transmisie Suport pentru 1/10 RC Crawler Axial SCX10 II 90046 90047 90075


Etichete: camion rc, axial scx10, wraith, rc servo, scx10, scx10 3, rc trx4, smc, cutie de viteze marșarier, 110 crawler.

40.64lei 58.05lei
  • In stoc
  • w181027



  • Dimensiune: 1PCS
  • Material: Metal
  • Numărul De Model: pentru SCX10 II
  • Nume De Brand: INJORA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Parametrii tehnici: Valoarea 2
  • Ampatament: Mantaua Superioară
  • Pentru Un Tip De Vehicul: Masini
  • Instrument De Consumabile: Adunarea Categorie
  • RC Piese si Acc: Servo Accesorii
  • Control De La Distanță Periferice/Dispozitive: Servo
  • Cantitatea: 1
  • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
  • Upgrade Componente/Accesorii: Cutie De Transmisie Hidraulică
  • Patru-wheel-Drive Atribute: Montaj

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate din metal, durabil în utilizare Pentru RC Crawler Axial SCX10 II 90046 90047 90075 Caietul de sarcini: Material: Metal Culoare: Negru / Gri Cantitate:1buc Greutate: 45g Lista de pachete: 1 * SCX10 II Transmisiei 1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 2.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou. 1.Transport la nivel mondial. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare. 4. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. 1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire .Nu există excepții!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2.Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3.Va vom returna integral suma adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse.După atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția de la www.antena1slobozia.ro.Sau, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1.100% Imagine Reală.Facem pozele de produse de noi înșine pentru a vă arăta produsele originale.Acestea sunt numai pentru referință, pentru că poate exista o diferență mică între imagini și elementul real. 2.12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte.Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu repare sau să înlocuiască elementele cu un expirat. 1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi. 3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.


Itzphilll
2021-01-11
5/5
Due to Covid, it took a long time to arrive.
Sergey2606
2020-12-15
5/5
Fast delivery and good quality
Cibotarica
2020-12-23
5/5
This is not the first time I buy in this store And everything is always at the highest level quality, packaging, fast delivery !!! Everything according to the description and the quality 100% recommend this store.
Dax Biondi
2020-11-28
5/5
Prompt service ..arrived in good time to UK Good product with lots screws to fit

Scrie o recenzie

Produse similare