10 buc/lot Standuri Universale Microfon Clip Negru Suport Clip pentru universal Portabil Microfon Microfon universal Clip


Etichete: fifine k678 pop filter, microfon cu condensator cardioid, guler microfon wireless, microfon xiaokoa, microphon sta, karaoke microfon original, lav microfon, alctron microfon cu condensator, iphone microfon de rever, Rever.

70.82lei 78.67lei
  • In stoc
  • w181809



  • Nume De Brand: KSOAQP
  • Numărul De Model: --

10 buc/lot Standuri Universale Microfon Clip Negru Suport Clip pentru universal Portabil Microfon Microfon universal Clip Fotografiat vă rugăm să rețineți model, vă mulțumesc!Normal standard universal cu cleme, echipat cu un standard de gaură de sex feminin (8mm diametru), și o mică filet diametru (16mm).Potrivit pentru îndepărtarea cu diverse verticale, suport pentru masă,De înaltă calitate microfon universal chuck poate fi folosit ca un înlocuitor pentru diverse podea, desk-top microfon standuri.Notă: Modelele a, B, G pentru microfoane wireless Modele C, D, E, F, H, I, J, K pentru Microfoane cu Fir ACUM a avut numai modelul a,C,D,E,dacă nu spune nodel ,va trimite 10buc clip model aleator( model a,C,E, ) nava!dacă nu spune nodel ,va trimite 10buc clip model aleator nava!Plata: 1.Puteți face plata prin intermediul mai presus de metode de plată,plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile după ce ați făcut comanda. 2.www.antena1slobozia.ro va verifica plata în termen de 24 de ore,daca comanda dvs. a fost închis, vă rugăm să contactați www.antena1slobozia.ro echipa de service pentru ajutor.rambursarea va înapoi în contul dvs. în termen de 3-7 zile, dacă scopul anulat. 3.Ne va livra comanda dumneavoastră cât mai curând posibil după ce ați terminat de plată.Livrare: altă țară, termenul de livrare este diferit,timpul de livrare poate amânată din cauza unor situații (cum ar fi de vânzare la cald sezon,de sărbători,de război,de vreme etc) 1. Putem livra produsele în toată lumea.

2. DHL, TNT, FedEx, EMS, China Post, singapore post ,Hongkong Post sunt toate disponibile.toate au numărul de urmărire

3. Articolul va fi trimis cu 3 zile după primirea de plată.

4. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când oferta element.

5. Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.

6: Trimis în Brazilia logistica, dacă alegeți China Post Aer Înregistrat Mail, i se va trimite Linie Specială-YW taxele de Import 1.Taxele de Import,taxele nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim,aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 2.Noi, de Obicei, scrie scăzută valoare declarată pentru cumpărători,dacă aveți specială necesită vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.nu vom pune factură pachetului de servicii,dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați.Primi: 1.Vă rugăm să acorde o atenție la comanda dumneavoastră,dacă informațiile de urmărire arată livrare nu a reușit,de obicei, aveți nevoie pentru a merge la cel mai apropiat oficiu postal pentru a ridica-l. 2.Dacă vamale-am trimis mesaj ca să-ți cer vamale, vă rugăm să ne contactați pentru factura pentru a vă ajuta să clar vamale. 3.dacă primiți pachetul este deteriorat, vă rugăm să ia fotografie(video este mai bine) și ne arată,ne va ajuta pentru a rezolva problema. 4.Dacă aveți orice întrebare în timpul utilizării, vă rugăm să nu ezitați să ne contactati,va vom ajuta sa pentru a lucra bine cu produsul nostru.Feedback: 1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt foarte importante pentru noi,vă rugăm să lăsați 5 stele feedback cu privire la ordinea, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 2.Dacă aveți orice problemă cu produsul nostru,Înainte de a părăsi un feedback negativ, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru ajutor,vom face noastre cele mai bune pentru a servi până când sunt sastifyed.Multumesc!!!


Scrie o recenzie

Produse similare