6mm Pisica Sisal Frânghie de Alpinism Cadru de Înlocuire Coarda Birou Picioare Obligatoriu Coarda Cat Ascute Gheara de Pisica Zero Bord Accesorii


Etichete: turnul cat, pisica sisal, perete cat alpinism, pisica accesorii scool, mare sisal covor, cat condus de jucărie, consiliul zgarieturii de pisica, cat turnul copac, lepim, cat hamac fereastra.

20.22lei 23.80lei
  • In stoc
  • w182580



  • Nume:
  • Funcția: DIY Zgarieturi Post de Jucărie accesorii
  • Funcția 2: grădinărit și ambalaj de cadouri
  • Material:
  • Utilizare pentru: epair laba de pisică bord, cat pol și acasă de mână de tricotat decor
  • Funcția 1: Acasă țesute manual decor instrument

Caracteristici:

1.100% naturale de sisal frânghie: Sisal frânghie vine cu culori naturale, și caracteristici fără aditivi chimici sau ulei, astfel încât tu și pisica ta poate fi mai sigur.

2. Face singur: sisal frânghie este folosit pentru prelucrarea de pisica cadre pentru escaladare și producția de jucării pentru pisici.Este foarte puternică și rezistentă la zgârieturi.

3. Siguranta: coarda este stabilă și pot fi prelucrate foarte bine, deci sisal frânghie poate ajuta să economisiți cheltuielile inutile.

4. Multi-funcție: Potrivit pentru repararea sau fabricație pisica zgarieturi post și pisica zgarieturi bord.

5. Aplicarea pe scară largă: sisal frânghie este potrivit pentru decorarea de case, birouri și producerea de diferite țesute meserii, și este, de asemenea, foarte potrivit pentru grădinărit și de împachetat cadouri.

Caietul de sarcini:

Nume: Sisal Frânghie Zgarieturii De Pisica Bord Accesorii

Material: sisal frânghie

Dimensiuni(aproximativ): grosime 4mm/0.16 inch;6mm/0.24 inch;, lungime 10m/30m/50m

Utilizări: utilizat pentru a repara laba de pisică bord, cat pol și acasă de mână de tricotat decor, etc.

Lista De Ambalare:

1*Sisal Frânghie

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp de Livrare(Prin Posta par Avion)Zile Lucrătoare + sâmbătă + SundayNorth American /Europa de Vest 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Asia 15~45 daysSouth American 15~50 daysEastern Asiatice 7~20 daysOthers 15~60 de zile

Contactați-ne:

Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor

Misiunile Noastre:

1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!


Olgertim4qgu
2021-01-19
5/5
The goods received, everything corresponds to the description. True, the smell is incomprehensible...
Marijose346
2021-02-07
5/5
tiene olor fuerte por lo demás bien

Scrie o recenzie

Produse similare