Meilan Bike Light Set Inteligent de Frână de Bicicletă, Lumini de Încărcare USB 7mode Impermeabil Spate Coada de Lumină LED-uri Ciclism Mtb Stop


Etichete: am baterii, biciclete piese mari, mari lumini de biciclete, antic bicicleta, biciclete lampa, cubrebotas ciclismo, m4 meilan, bicicleta mtb, bmx logo-ul, mare de biciclete coada lumina.

49.63lei 87.09lei
  • In stoc
  • w18293



  • Nume De Brand: meilan
  • Montare De Plasament: seatpost
  • Numărul De Model: Meilan S1
  • Certificare: CE
  • Alimentare: Baterie

Descriere Produs:

1. Inteligent de detectare automată de frânare al bicicletei memento, CONDUS evidenția intermitent de avertizare de mașini în spate, să-l mai sigur pentru tine de a merge pe timp de noapte. 2. Lentile optice design, luminozitate: 80Lm, lumina este destul de luminos pentru a vă oferi de înaltă luminozitate, dar nu orbitoare, fi în mod clar văzut pe timp de noapte dacă este ploaie sau ceață. 3. 5 moduri de bliț: respirație, izbucni, lumină dublă rotație, o singură rotație lumina, inteligent de frânare de înaltă lumina intermitent.Simplificat intermitent, se Răcește și elegant 4. USB reîncărcabilă baterie 400mAh, poate fi folosit pentru mai mult de 20 de ore.Cablu USB în interiorul pachetului, poate fi folosit pentru încărcare la un computer, powerbank, sau orice alte dispozitive cu port USB. 5. Rezistent la apa: IPX6, poate preveni stropirea din orice Unghi, și nu vă faceți griji cu privire la utilizarea acestuia în zilele ploioase.Chinga de fixare poate fixează S1 biciclete lumină pentru biciclete, rucsaci, căști de protecție, și pălării, etc.

Detalii Produs:

Ușor de fixat și de folosit.Încărcare: indicatorul luminos roșu clipește în timpul încărcării Când este plină, indicatorul luminos de culoare roșie este întotdeauna pe Dimensiune produs: 50mmx43mm Greutate: 40g Margele lampa: LEDx7 Avertisment: o distanta de aproximativ 500 de metri Întrerupător: Apăsați și țineți apăsat timp de 2 secunde NU / OFF funcție de memorie memorie în modul de oprire Faceți clic pe Modul: (1)Mare >(2)mid > (3) Respira modul > (4)Flash > (5)2 led-uri Rotative > (6)1 led Rotativ , ( 7) (Frână evidenția) ------------------------------- Detectarea automată a frânei : Lampa este dotata cu software-ul inteligent algoritm,prin care lumina va fi flickerling cu luminozitate ridicată atunci când utilizatorii efectua o frână.

Conținutul Pachetului:

1 x Set Lumini pentru Biciclete

Metoda de utilizare:

Apăsați lung întrerupător : dispozitivul va lucra sau de a opri de lucru apăsați scurt comutatorul: transfer intermitent în modul de Siguranță este cel mai important lucru pentru orașul de echitatie pe timp de noapte,Trebuie să lăsați mașina venind în spatele vedea utilizatorilor de frână bruscă pentru a evita orice risc metoda de Instalare repara dispozitivul pe biciclete coada tub așa cum se arată mai jos:


Qwertyuiop2354
2021-01-25
4/5
The order did not come. The seller returned the money.

Scrie o recenzie

Produse similare